Gdzie jechać pozjeżdżać (Alpy?)

Wooyek
Kontakt:

Gdzie jechać pozjeżdżać (Alpy?)

Post autor: Wooyek »

Moglbym prosic o jakies opinie na temat zagranicznych miejscowek, w ktorych mozna znalezc ciekawe trasy do raczej amatorskiego DH (niekoniecznie z jakimis hopami itp.)? Chodzi mi o dlugie, urozmaicone trasy w prawdziwych gorach. Chciałbym, aby było co najmniej kilka ciekawych tras do wyboru (a nie np. jedna pucharowa na ktorej wszyscy jezdza caly dzien). Duzym plusem byloby kilka wyciagow do wyboru.

Chodzi mi o miejsca za granica - trzeba miec jakas odmiane ;) Najlepiej jak najblizej (Austria? Moze cos na Slowacji?) i oczywiscie jak najtaniej (bierzemy pod uwage noclegi w namiotach).
karol.fr
Kontakt:

Post autor: karol.fr »

Wooyekjak zdobędziesz jakies informacje temat o który pytasz to byłbym bardzo wdzięczny jakbys wrzucił to na forum , ewentualnie jesli temat sie "przedawni" to fajnie by byłojakbys mi cos podesłał na priv:) wydaje mi sie, że szukasz podobnych wrażen do mnie a o takie informacje raczej cięzko. Z góry dzięki za pomoc !
http://www.pinkbike.com/photo/6739274/
czarek.bike
Kontakt:

Post autor: czarek.bike »

tez z checia dowiem sie o trasach za granica.

wybieram sie pod koniec wakacji gdzies...mysle ze zachacze rowniez o bike park w Leogangu w Austrii(z tego co widzialem na www jest ok)
ODPOWIEDZ