Pytanko do Burgera rc

Rasi
Kontakt:

Pytanko do Burgera rc

Post autor: Rasi »

Wiec mam pytanie, duzo osob mowi ze grosza sprawa jest dostanie do amorka tulejek, tylko pytanie gdzie... szukalem ale nie znalazlem tu pewnie ktos bedzie wiedzial bo u mnie juz umarly obie ;/ wiec prosze o rade link do strony itp.. tylko bez tekstow ze do tokarza bo sam na to wpadlem ale nie tedy droga jak mozna kupic w sklepie i to taniej ;]
Sekim Byzon + Rock Shox Boxxer World Cup
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

burnera chyba

ale jak w sklepie ? nigdy nie widzialem , przecierz sklep musialby miec kilkanascie jaknie dziesiat kompletow tulejek bo sa rozne ramy i rozne mocowanie , wiec jednak taniej a w sumie za tyle samo bedzie dotyczc poprostu
www.mm-foto.pl
Piku
Kontakt:

Post autor: Piku »

jak przeczytałem nazwe tematu to myslałem ze chodzi o jakas kanapke z mc donalds:D
http://www.pinkbike.com/photo/1696972/
Bunny Bar
Rasi
Kontakt:

wookie85 pisze:burnera chyba

ale jak w sklepie ? nigdy nie widzialem , przecierz sklep musialby miec kilkanascie jaknie dziesiat kompletow tulejek bo sa rozne ramy i rozne mocowanie , wiec jednak taniej a w sumie za tyle samo bedzie dotyczc poprostu
ale mi chodzi o ta tulejki co wklada sie w damper ;/ tak samo jak tulejki do koleczek od przerzutki
wookie85
Kontakt:

jakie tuleje co wklada sie w damper ? tuleje mocujace damper do ramy ? jakie inne sa tuleje do dampera ?
www.mm-foto.pl
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

wookie85 pisze:jakie tuleje co wklada sie w damper ? tuleje mocujace damper do ramy ? jakie inne sa tuleje do dampera ?
Tuleje ktore wciska sie w oczka dampera. Czyli tuleje slizgowe.
wookie85
Kontakt:

no chyba bo przecierz o tych pisalem lol niby o jakich innych moglem , moze niech sam napisze o co chodzi
www.mm-foto.pl
Rasi
Kontakt:

morthias pisze:
wookie85 pisze:jakie tuleje co wklada sie w damper ? tuleje mocujace damper do ramy ? jakie inne sa tuleje do dampera ?
Tuleje ktore wciska sie w oczka dampera. Czyli tuleje slizgowe.
Dokladnie o to chodzi. Nie wiedzialem jak to dokladnie nazwac ;P ale teraz juz bede wiedzial... Wiec jest mozliwosc kupienia ich gdzies ??
wookie85
Kontakt:

wookie85 pisze:burnera chyba

not o ci odpisalem chryste to czemu piszesz ze to nie te :> nie ma gotowych tulejek !!! niby jak pod kazda rame mialy by byc identyczne ?
www.mm-foto.pl
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

Rasi
wez ten damper razem z tulejkami i idz do tokarza on ci pomierzy i zrobi wszystko elegancko , najlepiej od razu ze 2 komplety sobie dorob
Miodożer.
ODPOWIEDZ