Wiec mam pytanie, duzo osob mowi ze grosza sprawa jest dostanie do amorka tulejek, tylko pytanie gdzie... szukalem ale nie znalazlem tu pewnie ktos bedzie wiedzial bo u mnie juz umarly obie ;/ wiec prosze o rade link do strony itp.. tylko bez tekstow ze do tokarza bo sam na to wpadlem ale nie tedy droga jak mozna kupic w sklepie i to taniej ;]
ale jak w sklepie ? nigdy nie widzialem , przecierz sklep musialby miec kilkanascie jaknie dziesiat kompletow tulejek bo sa rozne ramy i rozne mocowanie , wiec jednak taniej a w sumie za tyle samo bedzie dotyczc poprostu
ale jak w sklepie ? nigdy nie widzialem , przecierz sklep musialby miec kilkanascie jaknie dziesiat kompletow tulejek bo sa rozne ramy i rozne mocowanie , wiec jednak taniej a w sumie za tyle samo bedzie dotyczc poprostu
ale mi chodzi o ta tulejki co wklada sie w damper ;/ tak samo jak tulejki do koleczek od przerzutki
not o ci odpisalem chryste to czemu piszesz ze to nie te :> nie ma gotowych tulejek !!! niby jak pod kazda rame mialy by byc identyczne ?