Rozmiar mostka?????? PILNEEEEEE
Rozmiar mostka?????? PILNEEEEEE
Co oznacza ze mostek jest dostępny w wersji np...25,4mm i 31,8mm ? to jest srednica? czy...jak? ale czego?
Nie 'z dupy', tylko 'dla poczatkujacych'. Po to ten dział sie tak nazywa.ahap4wQ pisze:ehh dokladnie temat z dupy . srednica mocowania kierownica. 31.8 , 25.4 a rzadziej 22.2 widać malo wiesz;]po prostu dobierz kiere na dany rozmiar
A co do pytania, to musisz po prostu dobrać sobie części tak, żeby zarówno kierownica jak i mostek miały jeden rozmiar - chyba proste, ;)
Są też przejściówki z 31,8 na 25,4, niektórzy producenci je dodają, ale raczej odradzam. Po co sobie utrudniać życie? ;)
Pozdrawiam.
matura to bzdura :)
powiedzcie gdzie mogę na necie dostać te przejściówki z 31,8 na 25,4
mam mostek NS Quark na 31,8 a chce kupić iee NS Pure .... one sa na 25,4 nie? nie ma na 31,8? I potrzebuje pzejściówkę...ile to w ogóle kosztuje? To jest do konkretnego modelu mostka czy uniwersalne?
Warto to w ogóle zapodać? Czy lepiej zrezygnować z 25,4?
Co myślicie?
mam mostek NS Quark na 31,8 a chce kupić iee NS Pure .... one sa na 25,4 nie? nie ma na 31,8? I potrzebuje pzejściówkę...ile to w ogóle kosztuje? To jest do konkretnego modelu mostka czy uniwersalne?
Warto to w ogóle zapodać? Czy lepiej zrezygnować z 25,4?
Co myślicie?
Dzieki ze ktos tej Pani powiedział ze ns pure jest na 22.2:) ale z purem dostaje sie przejsciowke na 25,4 przynajmniej ja dostałem. wiec jak bedziesz kupowac kiere to sie o nia upomnij. Bo bedziesz miec z 31.8 na 25.4 ale nie bedziesz miec z 25.4 na 22.2.
Pure warto kupic bo jest nie do zakatowania:) ale jesli nie bedziesz bardzo szalec na rowerku to warto kupic cos lzjeszego np truvativa. ja jak miałem w mtb to wlasnie miałem sobie zmienic pure na truvativa bo jest 300 gram roznicy...
Truvativ jest tanszy i jeszcze nie bedziesz musiala kupowac przejsciowki.
Pozdrawiam
Pure warto kupic bo jest nie do zakatowania:) ale jesli nie bedziesz bardzo szalec na rowerku to warto kupic cos lzjeszego np truvativa. ja jak miałem w mtb to wlasnie miałem sobie zmienic pure na truvativa bo jest 300 gram roznicy...
Truvativ jest tanszy i jeszcze nie bedziesz musiala kupowac przejsciowki.
Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/1696972/
Bunny Bar
Bunny Bar
A jezeli chcesz cos pochodnego pure to moge polecic dartmoora, jest chyba taki sam, a ma juz "zrobione" 25,4 wiec bedizesz miala jedna przejsciowke :)lady pisze:to bede musiała dwie te przejścówki załoążyć?????? Nie osłabi mi to kiery?????;/
http://tinyurl.com/yvtwb2
Sekim Byzon + Rock Shox Boxxer World Cup