kierownica NS PURE 4130 - biała
kierownica NS PURE 4130 - biała
Czy są białe kierownice NS PURE 4130 ale całkiem białe jak DARTMOOR DIRRTERR a nie takie metaliczne ... czy jakieś PERŁOWE :/ z takim jakby brokatem.
ablee chyba się nie zrozumielism..jest tylko 1 biała kierka.... i to jest własnie taka farba z takim jakby brokatem...ale nie wazne już
NS pure 4130 jest dosyc szeroka .. jakbym chciała ją obciac to na jakas konkretna długosć??? Jest jakaś przyjeta do dirtu steetu...czy wedle upodobań?:> Moze glpie pytanie ale wole sie upewnic :p o!
NS pure 4130 jest dosyc szeroka .. jakbym chciała ją obciac to na jakas konkretna długosć??? Jest jakaś przyjeta do dirtu steetu...czy wedle upodobań?:> Moze glpie pytanie ale wole sie upewnic :p o!
-
- Kontakt:
ooo... pani w kwestii rowerowe ?:)
jak to dzelon powiedzial kwestia upodoban osobistych. ja jezdze na 680mm, a mam kumpli ktorzy maja 560mm, bo to do barspinow/x-upow przydatne.
tak jeszcze powiem jak bedziesz skaracala kiere to skracaj stopniowo i zatrzymaj sie na takim rozmiarze ktory pomiesci klamki i gripy, a bedzie dla Ciebie odpowiedni i wygodny. jak na raz za duzo utniesz kierownicy to pozniej niestety nic nie zrobisz.
jak to dzelon powiedzial kwestia upodoban osobistych. ja jezdze na 680mm, a mam kumpli ktorzy maja 560mm, bo to do barspinow/x-upow przydatne.
tak jeszcze powiem jak bedziesz skaracala kiere to skracaj stopniowo i zatrzymaj sie na takim rozmiarze ktory pomiesci klamki i gripy, a bedzie dla Ciebie odpowiedni i wygodny. jak na raz za duzo utniesz kierownicy to pozniej niestety nic nie zrobisz.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
Ja żałuje że przyciąłem <lol> ale naszczęście 66cm to nie tak mało i nie narzekam. Na poczatek przytnij sobie po 3cm z każdej strony. Jak bedziesz odczówać że jednak kierka wadzi to po centymetrze do momentu az uznasz ze jest OK.
Pzdrower
Pzdrower
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s: