pike 409 vs nixon comp
pike 409 vs nixon comp
no i mam problem! kupuje amora i mam na oku nixon'a(600zł) i pike'a 409(800zł). i CO WYBRAĆ?! obydwa mają po 145 skoku, na oś 20mm. mam street fightera 16' chodzi o lekki DH, FR, enduro...
chyba nie czytasz co pisze co z tego ze ma 145mm skoku skoro jest nizszy , nie mowiac jakby wsadzic marcoka 150mm odjac 5mm skoku to bedzie roznica ze 3 cm jak nie wiecej to duzono name pisze:pike też ma 145mm skoku! rama dartmoor SF... chodzi o to żeby był trochę harley:) oczywiście wiem - główka może nie wytrzymać ale 145 to nie jest dużowookie85 pisze:nixon bedzie niski , jaka rama ?
www.mm-foto.pl
Bawilem sie Pikiem 409 i Nixonem Compem, no i kupilem Nixona. Zajebisty widelec, super praca, dobra sztywnosc, nie lapie luzow, ogolnie polecam.
EDIT: Od czasu do czasu warto psiknac na lagi jakims smarem, ja uzywam brunox deo i jest cudnie :)
Pozdro
EDIT: Od czasu do czasu warto psiknac na lagi jakims smarem, ja uzywam brunox deo i jest cudnie :)
Pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/5067199/?s5 - 2010 season