Korba i suport -Sąd ostateczny

Lucek140
Kontakt:

Korba i suport -Sąd ostateczny

Post autor: Lucek140 »

Z pośród bardzo długiej listy korb i suportów wytypowałem najlepsze względem ceny i jakości. Chce jezdzic dirt, street , slopestyle, Lajtowe FR
Kasy nie mam za dużo. Oto 2 możliwości
A) Korba TRUVATIV HUSSEFELT HOWITZER i oryginalny suport (korba b. Mocna a o suporcie to szkoda mówic) (http://www.allegro.pl/item210919586_kor ... tzer_.html )

B) Suport dartmoor hard barr i korba dartmoor rebel( + zebatka nowa) lub react (Korba b. Mocna ta pierwsza trochę słabsza.... Suport tez jest podobno elo...)

Dajcie oceny od 1 do 5 dla tych 2 korb proszę was .
pixo
Kontakt:

Post autor: pixo »

Hussefelt howitzer + support ... Ocena = 4+
naprawde mocny zestaw. Po roku niestety mi sie zrobily luzy na prawym ramieniu a potem lekkie luzy na supporcie.. Ten zestaw mysle jest mocniejszy od wielu wielu isis'ów
MacGyver
Kontakt:

Post autor: MacGyver »

ja zaproponuje co innego :) giga pipe team dh + dartmoor rebel= masakryczny zestaw korba wytrzymała mocne gwinty, support nie do zamordowania 4 maszyny zadnych luzów (ponoc to to samo co dartmoor hard barr ale głowy za to niedam)
0gór
Kontakt:

Post autor: 0gór »

ja taki wlasnie mam zestaw :) giga pipe team dh + rebel = zajebiste polaczenie ale czy dobre i trwale bede mogl powiedziec dopiero za jakis czas
Lucek140
Kontakt:

Post autor: Lucek140 »

No a o suporcie dartmoora bo też jest mega podobno a bardziej bi mi pasował suport dartmoora
FRZurU
Kontakt:

Post autor: FRZurU »

hmm... ja mam hard barr'a/ i szczeze mowiac nikomu go nie polecam ;/ tak jak ten suport mnie wku*wia to masakra..ja bym zainwestowal w cos bardziej pancernego bo hard .. nie spisuje sie (przereklamowany jest w pizdu) a jako korbe to moge polecic ci dartmoora revolt'a :)
Slivkens
Kontakt:

Post autor: Slivkens »

a shimano lx? kumpel jeździ na tym w streecie (nie wiem ile czasu) a waży 100kg spokojnie. trybi mu bezproblemowo
ODPOWIEDZ