Amor Do Streetu - 1 0 0 0 - 1 5 0 0 z ł
-
- Kontakt:
Amor Do Streetu - 1 0 0 0 - 1 5 0 0 z ł
el0 !
Szukam konkretnego sprzetu - mam troche kasy i chce ją dobrze ulokować w uginacz. Interesuje mnie sprzet tylko pod sztywną ośke , z dobrą pracą i skokiem minimum 100mm (najlepiej regulowaną + <100mm ) Musi być sztywny, bez awaryjny ( raz na rok serwis ) i jedyną czynnością musi być czyszczenie goleni z kurzu.
Ma być kosmiczny, i musi mieć magnes na laski.
Pozdro, Strreeetoowyyy Boyyy....
Szukam konkretnego sprzetu - mam troche kasy i chce ją dobrze ulokować w uginacz. Interesuje mnie sprzet tylko pod sztywną ośke , z dobrą pracą i skokiem minimum 100mm (najlepiej regulowaną + <100mm ) Musi być sztywny, bez awaryjny ( raz na rok serwis ) i jedyną czynnością musi być czyszczenie goleni z kurzu.
Ma być kosmiczny, i musi mieć magnes na laski.
Pozdro, Strreeetoowyyy Boyyy....
Ride a Bike
Chcesz magnes na laski, to dorosnij, kup sobie kurwa dobre auto i moze wyrwiesz dupe, bo te nie interesuja sie rowerami. Najwyzej odrozniaja ich kolory. Ja pierdole, jestes dowodem na najwieksza slabosc internetu, kazdy pajac moze pokazywac jaki jest glupi.
wróćmy do tematu, kup pan pike 409, skok regulowany: jest, bezobsługowość: jest, nawet nie trzeba czyścić goleni z kurzu, a jak chcesz żeby był magnes na laski to kupująć pika za 1000zł zostaje ci jeszcze 500zł (starczy na malowanie ramy w duncon-ie 250zł wzór pink flower power) i na malowanie dolnych goleni pike-a, na wiadomy kolor ;)
http://www.pinkbike.com/photo/1612744
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hahahaha , wiedziałem że zaraz wam żal dupe zacznie ściskać! Myślałem właśnie o gold labelu Agryle, ale nigdy na tym nie śmigałem i nie wiem jak to wogole sie ugina ?
mebone 16 WIOSENEK! :*:*
draah Ostatnio jak pukałem panne tydzień temu to mówiła że lubi różowe bike ! Wiec nie ******* ! :*
wfl dzieki za NORMALNY post, no wiem, że to samo czyszczenie to może być za mało... Przesadziłem troche z tym.
Liwcio nie lubie różowego... Pozatym mam ramke nie od DC to jak walną mi cene to spadne z fotela :P
babolfr Ohhh... Ahhh... Jak czytam twoje posty to dostaje apopleksji serca z zachwytu.
piotrex Raczej :-) No ale pike to raczej 426 , no nie ? Bo te 409 to cieżko z twardością podobno...
[=Groove=] Ale shermana to musiał bym używke, bo ich nowych już praktycznie nie ma! A wolał bym nowke.
PS. Amorek idze do sztywniaka i 2 x 24 cale !
mebone 16 WIOSENEK! :*:*
draah Ostatnio jak pukałem panne tydzień temu to mówiła że lubi różowe bike ! Wiec nie ******* ! :*
wfl dzieki za NORMALNY post, no wiem, że to samo czyszczenie to może być za mało... Przesadziłem troche z tym.
Liwcio nie lubie różowego... Pozatym mam ramke nie od DC to jak walną mi cene to spadne z fotela :P
babolfr Ohhh... Ahhh... Jak czytam twoje posty to dostaje apopleksji serca z zachwytu.
piotrex Raczej :-) No ale pike to raczej 426 , no nie ? Bo te 409 to cieżko z twardością podobno...
[=Groove=] Ale shermana to musiał bym używke, bo ich nowych już praktycznie nie ma! A wolał bym nowke.
PS. Amorek idze do sztywniaka i 2 x 24 cale !
Ride a Bike
SpokoRider Pike 409 są wporządku, ale seryjne sprężyny są strasznie miękkie. Ja ważę jakieś 65 kg i przy tej sprężynie mi po prostu dobijał, najlepiej wymienić potem w Harfie sprężyny na twardsze, koszt całej roboty + sprężyny to ok. 150 zł, a za resztę kasy to bym go pomalował pod kolor ramy ;) możesz ew. poczynić różne patenty z tym pokrętłem blokady skoku... ale pewniej jest wymienić sprężynę i będzie gites :) pike będzie ok :)
gg# 3594350
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3
[s] 2 x koła 24 !!
http://tiny.pl/ddt3
Najpierw sie dowiedz od czego te tlumiki sie rozpieprzyly...
Ostatnio czytalem wypowiedz jakiegos kretyna co zrobil 180 na pelnym skoku 140mm ze schodow i sie zdziwil ze mu podkowa sie zlamala...
Waze 71kg smigam na pajku jeszcze go nie dobilem, uzywam go w Dj& Streecie...
Amor ma wprost wysmienita prace i nie zamienilbym go na innego... jest miekki to fakt ale np mi pasuje.
Gold Label 2 z tego co czytalem na BA i z wypowiedzi kanadyjczykow to jest bardzo mocnym amortyzatorem chociaz flakki ma bodajze ze stanca
poza tym to jest sztywny i ma twarde sprezyny
no i wazy malo, a praca ... zdania sa podzielone... innym sie podoba innym nie ...
Ostatnio czytalem wypowiedz jakiegos kretyna co zrobil 180 na pelnym skoku 140mm ze schodow i sie zdziwil ze mu podkowa sie zlamala...
Waze 71kg smigam na pajku jeszcze go nie dobilem, uzywam go w Dj& Streecie...
Amor ma wprost wysmienita prace i nie zamienilbym go na innego... jest miekki to fakt ale np mi pasuje.
Gold Label 2 z tego co czytalem na BA i z wypowiedzi kanadyjczykow to jest bardzo mocnym amortyzatorem chociaz flakki ma bodajze ze stanca
poza tym to jest sztywny i ma twarde sprezyny
no i wazy malo, a praca ... zdania sa podzielone... innym sie podoba innym nie ...
"Słaby jest ten, kto godzi się z klęską"
http://www.pinkbike.com/photo/1036694/
http://www.pinkbike.com/photo/1036694/
-
- Kontakt:
zmien sobie sprezynki w nim jak jest za miekki i tyle...kumpel smiga w dircie z tym gold labelem,jest mega zadowolony,twierdzi ze jak do dirtu widelec jest w sam raz,leciutki nie wybiera wybic i tak ma byc...
mnie sie on srednio podoba,ale skoro Bob twierdzi ze jest idealny,to pewnie tak jest ;).
mnie sie on srednio podoba,ale skoro Bob twierdzi ze jest idealny,to pewnie tak jest ;).
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt: