PITBULL WAZNE OSTATECZNE SZYBKO
PITBULL WAZNE OSTATECZNE SZYBKO
Mam pytanko . Kupuje pitbulla do dh (poczatki :P) ale chcialbym sie dowiedziec czy sie nada do dirtu i streetu (czasami z qmplami bym wypad) Pisac Wazne Bo Ide Kupic Za Tydzien
Tyle tego jest... Tyle tych opiń... Co robi ? :P
ja jakiś miesiąc temu kupiłem pitbulla + X10 16". z Tym, że ja składam go pod FR i dirt. sztywniak do dh ? chyba w ostateczności. ramka fajnie wykonana. rocznik 2006 ma wycinane cnc główke i puche od suportu. jeśli street i dirt to raczej brałbym na Twoim miejscu 14". ale jak chcesz. jak coś to na priwa.
-
- Kontakt:
sorry za offtop ale żal mi dupe ściska!!! rama o nazwie Pitbull to przecinak torów 4x! do tego wkłada się rebe albo foxika a nie kur.. shivery, monstery czy inne gówno. Poczytajcie do czego ta rama jest na stronie DC. Na sam ten przykład od DC idzie świeża partia ram dla klubu MTB Anna Szczawno dla sekcji 4x a nie dh. Ludzie opamientajcie się. Coker jest do FR itp, a nie pitbull. To że ta rama wygląda solidnie to nie znaczy że ma być super do dh. Chyba że wykorzystujecie tą ramę do DH/fr bo chcecie być EMO - w takim razie proszę bardzo...
Pozdroo
Pozdroo
http://www.pinkbike.com/photo/1533355/