paranoja popatrzcie sami
Ja1 (20:37)
jestes niedostepny bo na kibel pognales
siusiak (20:37)
jaki masz problem
siusiak (20:37)
w czym ci pomoc?
Ja1 (20:38)
gownie
siusiak (20:38)
moge?
uzycze ci pomocy
oki
ja nie jestem msciwy
jak dojechac do Ciebie
mozemy zalatwic sprawe pokojowo
tzn
siusiak (20:39)
a do ciebie?
ja do niego nic nie mam
Ja1 (20:39)
do kogo
do pawla
siusiak (20:40)
twego kumpla zapewne
Tomek (21:30)
ty juz dobrze wiesz ale chcialem ci tylko powiedziec ze przepraszam cie za ten incydent i teksty munga i pitego.
Tomek (21:31)
i tyle
Paweł (21:31)
ok
e, wlasnie go zaczalem jechac ze mu na chate wjade :D i ze jego stara pchaja w pracy ;-)))))))) ale co tam... lubie znecac sie psychicznie :D koniec :D kolo ma kupe w gaciach :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
paul> ale sie gnojem przejmuszech **** może ci zrobić , pojęcie nie ma o prawie obowiązującym w tym krauj, i powiedz mu że za takie coś co ci napisał " że cie można wkręcić w handel płytami.............." to jak takie coś doszło by do policji to by jebnali z miejsca........... :d
w prawo to ja bym za bardzo nie wierzył bo nie od dziś wiadomo że sądownictwo w Polsce to państwo w państwie, ale...
zawsze jest jeszcze prasa, wiesz jaki dym zrobiłyby z tego wszystkie tvn-y, polsat-y i inne życia na gorąco?
koleś do końca życia żałowałby tego co ci w mailu napisał, jego stara pewnie nawet o tym nie wiedziała, podejrzewam że sama spusciłaby mu niezły wpierdol za takie coś...
ej spoko paul... ten koles po prostu wydygal. ja na twoim miejscu bym mu napisal ze jak cokolwiek zrobi to mu pierdolniesz jego rower i jescze siostry ;) (jesli ma a jak nie to tez pierdolniesz)