Trupi Lasek - ODBUDOWA!
-
- Kontakt:
Trupi Lasek - ODBUDOWA!
Cześć. Byłem dzisiaj w Trupim lasku i to co zobaczyłem to mnie przeraziło: wszystkie hopy zniszczone, powalone drzewa i ogólnie syf w miejscach gdzie były trasy. Wiedziałem że leśniczy się wkurzył i rozwalił ale nie że aż tak wszystko doszczętnie! Chodzi o to żeby odbudować choć częściowo stare trasy, bo to naprawdę super miejscówka! Szkoda taką tracić przez jakieś głupie zawody. Przydało by się również pogadać z leśniczym bo widać że chłopak się zawziął (nawet małe hopki rozkopał). Piszcie kto jest w stanie pomóc w odbudowie trasy i co może przynieść (łopaty, piły, itd.). Co do terminu kiedy to się jeszcze dogadamy bo najpierw muszę wiedzieć czy komuś wogóle zależy żeby to odbudować? Piszcie kto i kiedy może oraz ilu kumpli może wziąść ze sobą.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
nie! nie! ogłaszaj tego szeroko jak ma sie odbudowac to po cichu bo co z tego ze zostanie wszystko odnowione skoro cała cholota bedzie wiedziec i od nowa bajzel bedzie bo sie beda zjezdzac itp. itd. zawsze bylo tak ze kto mial wiedziec gdzie co jest to wiedzial teraz odbudowa powinna wygladac podobnie
a co do lesnika to trzeba sie z nim ugadac
a co do lesnika to trzeba sie z nim ugadac
o i tak
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
rav4868 Narazie to jest raczej mało realne, bo jeszcze z tego co wiem nerwica po zawodach im nie przeszła... Pozatym jak się będziecie tak ogłaszać publicznie, to tylko wnerwienie im rośnie i g zrobicie .
Gdzie można spotkac leśnika ? Mieszka w myślenicach i z tego co ustaliłem (nie z rozmowy osobistej) jest nadal wpieniony, więc lepiej sobie poczekać chyba troche, az mu się nerwy wyleczą.
Jestem za zamknięciem tego tematu... no chyba, że tak bardzo ktoś chce się tym zająć, to proszę bardzo - Wycieczka do myślenic i niech sobie rozmawia .
Pozdro & Peace
Gdzie można spotkac leśnika ? Mieszka w myślenicach i z tego co ustaliłem (nie z rozmowy osobistej) jest nadal wpieniony, więc lepiej sobie poczekać chyba troche, az mu się nerwy wyleczą.
Jestem za zamknięciem tego tematu... no chyba, że tak bardzo ktoś chce się tym zająć, to proszę bardzo - Wycieczka do myślenic i niech sobie rozmawia .
Pozdro & Peace
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
-
- Kontakt: