tematy z ALLEGRO - usuwamy!

nikom
administrator
Kontakt:

tematy z ALLEGRO - usuwamy!

Post autor: nikom »

ludzie skonczcie z tymi tematami o allegro. co chwila ktos zaklada temat z jakis dziwnych powodow typu ze nie dostal jeszcze amora i ktos go oszukal. kogo to tutaj obchodzi? macie telefon, maila czy inne formy kontaktu, radzcie sobie sami albo piszcie do allegro. tutaj powoli zaczyna sie robic balagan przez te tematy allegro wiec prosze przyjac do wiadomosci ze takie topici beda wylatywac bez uprzedzenia..
hej!
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Czasami takie cos jest dobrą formą dochoddzenia swoich praw, dyskusje w większym gronie, ten co chciał oszukac moze popuścić wtedy w gacie i pęknąć ;P ale zwykle jest jak jest...
http://dhcyc.pinkbike.com
Prenrzyk
Kontakt:

Post autor: Prenrzyk »

Piesz zeby nei bylo pozniej takich sytuacji !
:(
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

no ja rozumiem jak sprawa jest powazna i ktos ma od dluuuzszego czasu problem z jakims allegrowiczem, ale z tego co widze to tematy zakladaja osoby ktore nie dostaly sprzetu po kilku dniach od zakupu i jeszcze na dodatek wklejaja od razu czyjes dane osobowe..! troche bez sensu. mam nadzieje ze kumacie o co chodzi;) poza tym radze dobrze przemyslec kazdy zakup i nie kozystac z okazji 'b.taniego sprzetu'..
SzyszeQ
Kontakt:

Post autor: SzyszeQ »

ja jakos sam sobie radze na allegro i niezale sie nikkomu tutaj ze mam jakis problem;/ sam wszystko zalatwiam ;)) jak koles robi wała na mnie to dzwonie, ajak to nie pomaga to mail do allegro.. jesli zas to zawiedzie sprawa na policje i alibederczi frajerze :)
Liwcio
Kontakt:

Post autor: Liwcio »

Też bys się wkurwił jakbyś rano we wtorek kupił amor, płacił za kuriera żeby był na drugi dzień, a dowiadujeszcz sie w piątek, że dopiero został wysłany.

A żale się dlatego, żeby kogo innego nie spotkało to co mnie!
http://www.pinkbike.com/photo/1612744
bikerman
Kontakt:

Post autor: bikerman »

Czasami można tutaj wpisać nick jakiejś osoby z allegro, żeby inni uważali i liczyli sie z konsekwencjami zakupu u takiego delikwenta...owszem są sprawy z dupy dosłownie, że komuś przesyłka nie przyszła po 3 dniach od zakupu i z tego robi sie wielką afere. Natomiast jeżeli ktoś kogoś w ***** zrobił na kilka tysi. to warto poruszyć taka sprawe, ponieważ sa czasami ludzie którzy mieszkaja bliżej i chcą pomóc. Pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/2138053/ - Ride !
armdragger
Kontakt:

Post autor: armdragger »

A może dołożyć dział Dodatkowy o Allegro. Przynajmniej będą się takie tematy trzymać razem i jak ktoś będzie chciał zerknąć to to zrobi a nie będzie sie musiał przez takowe tematy przebijać żeby znaleźć coś o innej tematyce.
* w końcu musi powstać
Elite Knight
Kontakt:

Post autor: Elite Knight »

up masz racje jestem za tym
jeż
Kontakt:

Post autor: jeż »

sprzet na allegro jest tani ale trzeba sie z tym liczyc ze mozna dostac wala albo ktos zapomni wyslac w tym czasie co obiecal jesli decydujecie sie na zakupy przez allegro to powinniscie wziasc to pod uwage a jak nie to kupujie w sklepach rowerowych i przestancie tutaj plakac ze ktos wam czegos na czas nie wyslal albo kupiliscie jakies gowno. a co do dodatkowego dzialu to z jednej strony to dobry pomysl bo ludzie powinni wiedziec o takich sytuacjach ale z drugiej strony jesli pozniej ktos wyskoczy z pomyslem dolozenia dzialu ze jakis sklep go oszukal albo ze sie przewrocil i sobie kolanko zdarl albo moze ile czesci w ciagu roku kto i przy jakiej okazji rozwalil
jeż
Kontakt:

Post autor: jeż »

osobiscie uwazam dodanie dzialu allegro za totalna glupote bo to jest dh-zone.com(strona internetowa o rowerach pisze to zeby kazdy wiedzial to tak dla pewnosci) a nie allegro i wszystkie sprawy zwiazane z allegro powinny byc kierowane do allegro. panie i panowie apeluje zalatwiajcie takie sprawy sami lub w gronie swoich zaufanych kolegow i przyjaciol a nie tu bo zrobicie z tego niezly burdel i w efekcie ta strona padnie albo sie zmieniz w koloko radia maria albo cholera wie co a panowie moderatorzy powinni kasowac takie tematy bez zbednych pytan w koncu to oni maja pilnowac pozadku i tego co na tej stronie jest a jak komus to nie bedzie pasowalo to poprostu niech spier... na inne forum
pozdrawiam jez
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

To ja zawsze myślałem że te forum jest żeby sobie nawzajem pomagać... no ale skoro inni twierdzą inaczej to ich sprawa.
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
ODPOWIEDZ