DH Contest - ŻAR // foty,filmy,etc

Marcel01
Kontakt:

Post autor: Marcel01 »

Trasa zostaje, ale hopek napewno nie bedzie.
Gardor
Kontakt:

Post autor: Gardor »

Kurde czemu hopek nie mogą zostawić chodziarz tą na dole by zostawili na pewno by sie nie zmarnowały ja nie brałem udziału w zawodach ale przejechał bym sie tam prywatnie autem i pouczył skakać
Marcel01
Kontakt:

Post autor: Marcel01 »

Wydaje mi sie ze trasa jest przygotowywana jedynie na zawody i wlasciciele terenu moga nie zgadzac sie na to zeby pozostala, (np. z powodu problemow spowodowanych wypadkami na ich terenie) chyba dlatego hopki zostana usuniete, jednak sciezke przez las ciezko zniszczyc lub poprostu skasowac, wiec sama trasa pozostanie tylko nie bedzie skoczni.

Nie jestem pewien czy tak bedzie, choc wydaje mi sie ze tak to bedzie wygladac. Wiem ze na skrzycznym nie ma hopek ktore byly jako ostatnie na zawodach (dojazd do dolnej stacji wyciagu), a w wisle na Stozku wszystkie hopy pozostaly.
mr_skladak
Kontakt:

Post autor: mr_skladak »

Ja akurat ostatnio bywałem w tych okolicach i wiem, że ta ostatnia hopa z Red Bulla nadal stoi, a co jest z tą z lasku to nie wiem.
Gardor
Kontakt:

Post autor: Gardor »

mr_skladak super by było jakby została
zastanawiałem się właśnie co zrobisz z hopa czy skoczy <lol> a ty poprostu jebłeś skadakiem w ziemie hahaha
http://gardorr.pinkbike.com/
mr_skladak
Kontakt:

Post autor: mr_skladak »

no chciałem to zrobić jakoś tak, żeby wyjść jak najlepiej czasowo... bo każda sekunda w moim wypadku była istotna, wręcz na wagę złota :D
SMG
Kontakt:

Post autor: SMG »

W dziale filmy zamieściłem opóźnioną relację z Downstairs. Myślę że mimo wszystko możecie jednak obejżeć ;)
cz$
Kontakt:

Post autor: cz$ »

Srx Francuz z kuzynem mi się skojarzyło :P
Pit, ściągnąłęm te 4 katalogi i mnie nie ma. Why??
ODPOWIEDZ