Czy to dobra ramka
-
- Kontakt:
Czy to dobra ramka
Jestem początkującym bikerem. Ostatnio znalazłem ramke Ballistic Dual. W temacie o tanich ramkach nie ma nic o tym modelu natomiast w artykułach piszecie że jest mocna. Nieby ta same ale cena tam podana to 600 zl a ja ja moge kupic nowa za 200. No ale wracając do tematu co o niej sądzice czy przetrzyma wieksze hopki i wogóle jak ją oceniacie
Pod wzgledem ceny sam widzisz ... 600 a 200 to znaczna roznica. Mozna sobie kupic 3 i pozwolic na niezla rozpierduche :) A tak powaznie ... TO czy przetrzyma wieksze hopki i katowanie zalezy od wielu czynnikow:
-czym dla ciebie sa wieksze hopki
-jak jezdzisz, to ze jestes poczatkujacy swiadczy ze nie masz jeszcze skill'a i bedziesz jej niezle dawal w kosc
-ile wazysz
-czy bedzie jezdzona z amorem czy bez
Ogolnie uwazam ze za taka cene z pewnoscia sie oplaca brac ta rame gdyz jest naprawde bardzo maly wybor ram w przedziale do 300 zl
-czym dla ciebie sa wieksze hopki
-jak jezdzisz, to ze jestes poczatkujacy swiadczy ze nie masz jeszcze skill'a i bedziesz jej niezle dawal w kosc
-ile wazysz
-czy bedzie jezdzona z amorem czy bez
Ogolnie uwazam ze za taka cene z pewnoscia sie oplaca brac ta rame gdyz jest naprawde bardzo maly wybor ram w przedziale do 300 zl
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt: