Downhill Dzikowiec... !

emu_100
Kontakt:

Downhill Dzikowiec... !

Post autor: emu_100 »

Witka... właśnie wróciłem z Dzikowca. Zacznę może od początku...
Minus "-"
1. Dojazd do trasy... masakra... Dojechałem do Boguszowa-Gorce i co dalej??? Chodzę po mieście szukam najmniejszych wskazówek, nic zero... pytam się ludzi. Ludzie mi odpowiadają, że nic nie słyszeli o żadnych zawodach i o żadnym dzikowcu... (A mieszkają 3 km od niego...)
Ok w końcu jakiś stary dziadek powiedział nam jak dojechać do Dzikowca. JEST UDAłO SIę!!! po 30 min błądzeniu i szukaniu jakich kolwiek wskazówek dotarliśmy. Więc jaki z tego morał ???

!!! ZERO OZNAKOWANIA !!!

A teraz plus: "+"
2.Trasa:
Jak dla mnie trasa była wypasiona !!! Chociaż dziś byłem tylko kibicem ale bardzo mi się podobało... Trasa bardzo stroma naszpikowana drzewami, kamieniami, korzeniami i kilkoma hopami :D WYYYPAS...
Jak na każdych zawodach musiał ktoś nieźle przylać i tu też tak było ... kilka efektownych "pocałunków ziemi"

Jeżeli byliście napiszcie co wy sądzicie i oczywiście prosimy o foty jeżeli ktoś ma :D :D
ziutek dh fr
Kontakt:

Post autor: ziutek dh fr »

MI sie bardzo podobalo impreza super frekfencja doza 1 slowem bylo Meggaa super:)
BopLight AminoStar Team ŚwidnicA
kogutFR
Kontakt:

Post autor: kogutFR »

ziutek dh fr
Kontakt:

Post autor: ziutek dh fr »

BopLight AminoStar Team ŚwidnicA
FR-SHOP
Kontakt:

Post autor: FR-SHOP »

tak samo jak emu_100 brak oznakowań po 2 na samym starcie jak koleś walną w drzewo i kuzol wołał żeby zawołali lekarza to ziomala kazała go ściągać z trasy poraża ( jebnięta ona czy co ) i na tyle
Szopen85
Kontakt:

Post autor: Szopen85 »

ejo, pani od pomiaru czasu jest wporzo, normalne ze jak mozna to trzeba kogos zabrac z trasy, zwloki zwykle zawadzaja :) ja wtedy sie zajolem zbieraniem Johnego i uznalem ze nic na tyle powaznego zeby nie mogl sie ruszyc sie nie stalo i chlopak jest caly tylko poobijany i nie pamieta co sie stalo :) :o pozdrawiam
FREEBIKEDH
Kontakt:

Post autor: FREEBIKEDH »

Postaram się wyjaśnić dlaczego:
co do oznakowania dojazdu nie zrobiliśmy go,ponieważ zarżaddróg chciał nas skasować 100zł od szt. Czyli 3000zł za same znaki-pojeba..i
Co do gleby na górze został wezwany GOPR który zajął się kolegą.Reszte zrobiła obsługa karetki więc nie byłopowodu zeby o tym pisać.:)

Ja ze swojej strony dziękuję wszystkim którzy przyjechali,Na razie tyle...
emu_100
Kontakt:

Post autor: emu_100 »

FREEBIKEDH naprawde poje***i. Nie dość że ktoś chce yyy.. jak to powiedzieć "zapromować,pokazać" tereny, trasy, to dla dobra gminy i jej rozwoju to jeszcze każą za to płacić naprawdę porażka....

ALE OGóLNIE IMPA FAAAJNA :D
ODPOWIEDZ