Bigkris... Możesz zagadać do mnie bo w niedziele wpadam do krzeszowic z nowym rowerkiem do kuzyna na 4 dni i może byśmy pośmigali... Na buczynie podobno był remont :)) zagadaj do mnie na gg 7351103... Ja jestem początkujący wiec ja spokojnie ale w przyszłym tygodniu będę jeździł cały czas... wiec napisz do mnie na gg. A miejscówka to Regulice (zajebista ładnie mówiąc)
Winecej info u mnie na gg
siemka - ja jestem z okolic krzeszowic - mam dojazd 20 min na rowerze wiec jak cos to zagadajcie na gg to moze sie skoluje wiecej chetnych
pozdro
gg:2559180
siema gosciu chcesz posmigac to pisz 8121786... dowiesz sie wszystkiego...co i jak gdzie... pozdro im szybciej napiszesz tym wiecej posmigasz pozdroooooooooooooooooooooooooo "naqrwiasz..."
Buczyna regulice i miejscówka Michał_Point (sory zapomniałem jak sie nazywa) :) 3 najfajniejsze miejscówki w okolicy. Ja tam tylko na 4 dni ale zawsze cos posmigamy :))
no proste ze posmigamy :D
sa wakacje - dni sa dlugie :D mozna smigac caly dzien :D
jak by ktos sie chcial ustawiac to gg w moim pierwszym poscie
pozdro
No to gówno... Sory wszystkich ale nie bedę w Krzeszowicach ani teraz i w sierpniu chyba tez nie... Sory ale to nie zabardzo moja wina :(( a chciałbym wpaść...bo do Regulic chciałem jechać od roku <beksa> sory wszystkim jak by sie coś zmieniło dam znać ale na 99% NIE Jadę
Siema mieszkam niedaleko krzeszowic i szukam kogoś z kim można byłoby pojeździc i poskakac... Zaznaczam jestem początkujący ale jeśli to komuś nieprzeszkadza to prosze o komtakt gg: 4773171
ojjj panowie to ze smutkiem oswiadczam ze jakies kurwy z lesnictwa... *** im za społeczne nagrody!!! rozjebały nasza przewyqrwista buczynke została zrównana z ziemia:((( gnoje zobacza co sie bedzie działo... bo wypadki ponoc chodza po ludziach:) bez podteksów... dozobaczenia na szlaq DH... pozdros...;]
to nie koniec. i tak sie ja odbuduje tylko trzeba ustawic sie na konkretny dzien. a z tymi wypadkami to bardzo prawdopodobne. Lesnicy maja juz policzony czas :D