UWAGA Kraków Las Wolski
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
dj2 wpadnij do krk, ja Cie przenocuje a o 22 wezme Cie na spacer po mojej dzielnicy.
A co do tych kamer... kiedys dostalem okrutny wpierdol na podgórzu w krk centralnie pod kamerą z monitoringu. Co mi powiedzial pan policjant na komisarjacie ? "W tych kamerach nic nie widać" Skomentujcie to jak chcecie.
A co do tych kamer... kiedys dostalem okrutny wpierdol na podgórzu w krk centralnie pod kamerą z monitoringu. Co mi powiedzial pan policjant na komisarjacie ? "W tych kamerach nic nie widać" Skomentujcie to jak chcecie.
-
- Kontakt:
70% z tych kamer to atrapy... Tak żeby społeczeństwo się cieszyło, że są. A ty dj2 tak jak mówi groochas pochodź sobie po hucie. Tam wyjdź z komórką na smyczy :P Przykład: Szedłem do PZW (Polski Związek Wędkarski) na Os.Szkolnym, idziemy z 3 kumplami i ja z jednym starszym o rok poszliśmy się do sklepu zapytać gdzie dokładnie jest budynek tego PZW. Za chwile przychdzimy, a tam 3 gości w wieku około 20 lat straszy 12 letniego chłopaka "tulipanem" z rozbitej butelki... Szkoda gadać.
-
- Kontakt:
Dh-ziom Durniu jakbyś się zastanowił to byś wiedział, że takich buraków jest 95% więcej niż riderów... Już mówiłem, jak szczury, są wszędzie. Nie zgrywaj na forum Stevena Seegala bo już powiedziane było, że to najgłupszy pomysł. Nie wiem po co to dalej drążyć. NA DZIEŃ DZISIEJSZY NIC NIE DA SIĘ Z TYM ZROBIĆ! :/
qcor sie zacial;p ale ma to pewne znamiona logiki;p swoja droga kolega koleszkowiec zaczyna mnie wkurwiac, sorry stary ale sprawiasz wrazenie napalonego dzieciaka w stylu kim-to-nie-jest moj tata. Opowiadasz wyssane z palca bzdury. W hucie ci sie to stało, tam tamto, chłopie wyluzuj! Masz starego supermana ktory zatrzymuje pociagi jednym palcem to sie ciesz, ale nie przesadzaj bo zal sluchac
-
- Kontakt:
w sumie ja nie mam takiej sytuacji jak niektórzy ale ja mam pomysł. Zbierzcie sie w 10. ubierzcie zbroje i fullfaca'y i pogadajcie z nimi. Jak będzie ich kilku to napewno zrobi się im mięko. Pozgadajcie i uzgodnijcie o co chodzi. A jak to już nie poskutkuje to napewno nie warto sie lać bo przyjdzie ich jeszcze więcje. Dla mnie to jest czysta patologia. te dresy to banda popaprańców. Ich można tylko wytruć. Trucizna na sczury nie jest droga a może sie coś uda.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja pierd.. myslalem ze padne ze smiechuKoleszkowiec.kuba18tak radze sprobowac i napewno odniesiesz pioronujący skutek i nigdy juz nie przyjda bo pomysla ze power rangers grasuje po lesie w fuulfaceach i zbrojach.rozumowanie dresa jak musiałem ja sie bac i raz spierdalac to przyjde z kumplami i rozjebie**my chłopów zeby wiedizeli ze sie nie podskakuje
http://mmorswin.pinkbike.com/
-
- Kontakt: