i nie przejmuj sie jesli ktos cos zlego mowi na Twoj temat tu, na forum... nie warto przeciez :) i nie pozwol na to zeby mozna bylo Cie urazic za posrednictwem tego forum. to tylko kod html. a dla rownowagi powiem, ze na kazdym zdjeciu jestes w pelni kobieca a w Twojej wypowiedzi... hmm... facet by tak nie odpowiedzial ;) pozdrawiam :)
EJ GROOBER I PAT RESPECT ALE NIE KAZDY MA TAKI SAM GUST WIEC JEDEN ZIOMAL MOZE POWIEDZIEC ZE PAT JEST ZJECHANA A INNY ZE JEST GIT. JA OSOBISCIE NIE MAM NIC DO pATRYCJI UWAZAM ZE JEST ŁADNA A I JEZDZI NA ROWERZE TO TEZ FAJNIE.
Maciek a czy Ty nigdy nie krytykowales?? tez bym nie tolerowal tego ze ktos mi wrzuca na dziewczyne ale to co on mysli to jest jego sprawa nie wazne co ktos mowi patrz po swojemu jezeli Ona Ci sie podoba to nikt nie zmieni Twojego zdania piszac na tym forum to co mysli si??
Sloniu, czasem dibi jezdzi z 2 kolezankami z majka i taka druga i chyba ta druga ma czarnego sztywniaka, ale nie jestem pewien, czasem bywaja na kazurze ale wczesnym ranem
Ty no fajnie sporo dziewczyn juz jezdzie bardziej ostro cieszmy sie Patrycja jestes naprawde ładna i masz suuper imie (moja dziewczyna tez tak ma na imie :P ) ... co do dziewczyn jezdzacych to uwazam zze to fajne ...
mie sie podobaja bardzo dziewczyny ktore smigaja na biku !!!! szkida ze jest ich ttak malo !!!! fajnie by bylo gdyby ich wiecej jezdzilo tylko wiekszosc dziewczyn sie boi o to ze zarysuje sobie swoja piekna skore i polamie sobie paznokcie !!! pat trzymaj tak dalej i tak juz bijesz wielu "bikerow" ktorzy szpanuja sprzetem a nic nie robia !!