Mam pytanie a własciwie 2 :)
1. Wie ktoś może jak zmyć ten brzydki anod z goleni górnych ?? bo takie starte nie ładnie wyglądaja a zapewne bez anodu będą ładne srebrne
2. Jak mozna zmuśić stance do pracy zeby działał jak pike co trzeba wymienić czym zalać prosze o pomoc
-------------------------------------------------
POZDRAWIAM
Stance Blut Golenie Górne
Nestor Możesz sprężyny na miększe, ale jeśli masz orginalne to nie w tym problem (bo orginalne są miękkie)
Jak był dawno nie grzebany to serwis. Słyszałem też że brunox pomaga. Sprawdzę za niedługo.
___
tak offtop. Nie będzie pracował jak pike bo to nie pike ... Mój stance jest czulszy od pika i bardziej mi odpowiada jego praca niż rs'a, tylko trochę łatwiej dobić :)
Jak był dawno nie grzebany to serwis. Słyszałem też że brunox pomaga. Sprawdzę za niedługo.
___
tak offtop. Nie będzie pracował jak pike bo to nie pike ... Mój stance jest czulszy od pika i bardziej mi odpowiada jego praca niż rs'a, tylko trochę łatwiej dobić :)
Hmmm golenie gorne.... Ogolnie to mam duro i tez mi sie nie podobalo to starte "cos" co oczywiscie producent nazywa anoda... Tak wiec wzialem papier wodny 1500 woda i szorowanie z gory na dol bo tak pracuje amortyzator wiec zeby mikro rysy nie powodowaly oporu i czyscisz az to nie zejdzie... aha zanim bedziesz scieral wyczysc lagi benzyna zeby bylo wolne od smaru... i radze wyjac cale lagi ,a nie jak inni czyscic tylko to co wystaje... na poczatku mi troche zmulil ale 2 dni pojezdzilem i teraz kazdy sie dziwi i mowi ze pierwszy raz widzi tak dobrze pracujace duro... Pozdrov