SuperLiga- czy to koniec??????
SuperLiga- czy to koniec??????
czy ktos wie dlaczego jest taka dluga przerwa w zawodach teraz z cyklu super liga??? dlaczego nie ma w tak fajnych miejscowkach jak bydgoszcz, gdynia w tym roku super ligi?? czy to prawda ze w przyszlym roku juz moze nie byc tej imprezy ;(
-
- Kontakt:
dlaczego taka długa przerwa??? Hmmmm, może dla tego ,że najprawdopodobniej sa wakacje, i organizatorom nie opłaca się robić zawodów dla 20 osób.Z tego co wiem , to Naczo w tym roku się bronil przed promotorami i nie mogł czasowo się wyrobić, a dlaczego Bydzi nie ma to nie wiem.Pozatym,SL postawiło w tym sezonie na jakość a nie ilość,chociaż co do tego to mam obiekcje...skoro w alezności od "widzimisię" włodarzy zmienia się regulamin zawodów.
wladcamuch, ja słyszałem że SL nie wypłaca organizatorom kaski....ale co z tego że słyszałem, skoro nie mnie się to tyczy.Więc skoro nie mamy dowodów to nie oczerniajmy nikogo.DOZOOO w WHITESLOPE :D
wladcamuch, ja słyszałem że SL nie wypłaca organizatorom kaski....ale co z tego że słyszałem, skoro nie mnie się to tyczy.Więc skoro nie mamy dowodów to nie oczerniajmy nikogo.DOZOOO w WHITESLOPE :D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie!
Są wakacje jak wiecie i my, czyli organizatorzy chcemy sobie gdzieś wyjechać. Poza tym jak to słusznie zauważył Tomo inni też wyjeżdzają i frekwa spada.
Tomo polecam się wczytać w regulamin Superligi oraz regulaminy poszczególnych edycji.
W tym roku imprez jest mniej. Mniej też będzie DH, bo nie można konkurować DH Elbląg, czy DH Bydgoszcz z Myślenicami, czy Szczyrkiem.
Imprezy zjazdowe na Superlidze miały sens wtedy gdy nic się nie działo, teraz imprezy są co weekend, więc zostały 2 najbardziej pogięte imprezy DH w Polsce, Elbląg i Olsztyn.
Tradycją Superligi będzie teraz rybnicka edycja na koniec roku szkolnego, potem przerwa i na koniec wakacji Białystok.
Zapraszam wszystkich w ostatni weekend sierpnia!
Są wakacje jak wiecie i my, czyli organizatorzy chcemy sobie gdzieś wyjechać. Poza tym jak to słusznie zauważył Tomo inni też wyjeżdzają i frekwa spada.
Tomo polecam się wczytać w regulamin Superligi oraz regulaminy poszczególnych edycji.
W tym roku imprez jest mniej. Mniej też będzie DH, bo nie można konkurować DH Elbląg, czy DH Bydgoszcz z Myślenicami, czy Szczyrkiem.
Imprezy zjazdowe na Superlidze miały sens wtedy gdy nic się nie działo, teraz imprezy są co weekend, więc zostały 2 najbardziej pogięte imprezy DH w Polsce, Elbląg i Olsztyn.
Tradycją Superligi będzie teraz rybnicka edycja na koniec roku szkolnego, potem przerwa i na koniec wakacji Białystok.
Zapraszam wszystkich w ostatni weekend sierpnia!
...