Witam do dirtu i streetu ( no i troche dualu :) jaki amor będzie lepszy ? Suntour Duro czy Marzocchi Comp (wersja z elastomerami) ? Marcoka moge mniec za 549 a duro za 485
Co lepiej wybrać ??
wydaje mi sie ze raczej marcok ale ten marcok to shit... mysle ze lepszy od duro...chociaz do duro nic nie mam bo naprawde jak za ta kase jest spoko.;)
Marcok chodzi o wiele lepiej niz duro ktory ma olej i sprezyny o wiele za twarde
duro nie wykorzysktuje nawet 80 mm skoku a marcok chodzi plynnie przez całą czesc goleni
MARCOK RULEZZZZZZZZZZ
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
krabol kurwa nie przesadzaj mam duro i kumpel ma tego mz i kurwa nie ma porownania tam jak wcisniesz przod to wybija cie w gore a w duro masz chociarz tlumienie ... ja nie wiem ja chyba trafilem na jakis miekki zajebiscie mi chodzi a dodam ze waze 60 kg ... moge bez zastanowienia polecic duro bo jest zajebisty owiele lepsiejszy niz ten mz ... wogole co tu porownywac w tym mz jest sprezyna i elastomer a w duro sprezyna i olej i wedlugo mnei to duro jest 100 razy lepszy niz ten mz shitowy :/
a z reszta od tego masz w duro regulacje jesli wiesz miales ustawiony na najtwardszy to sie nie dziwie nie wiem jak stoisz w miejscu i naciskasz to chyba dobrze ze tylko 80 mm skoku wykorzystuje ... moj jak zladuje dropa na przod wykorzystuje jakies 11-12 cm i to niedurzego dropa
Wejdż se na stronke www.marzocchi.com tam wszystko jessssssssssstttttt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMYŚL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!