amor streetowy
ogór i spółka smiem twierdzić, że jesteście idiotami!! Kur.wa moda ja pier.dole, to nie ma znaczenie tylko dla ciot ma bo wmawiają sobie, że są elo i coś im to da:/
Bierz DJ-a, do dirt/street tylko to miałem już i golda i argyle najlepszy jest DJ na 80mm.
jak chcesz sztywnego to tylko dmr tylko zastanów się co ci to da, twoim nadgarstkom napewno zaszkodzi, a *******.enie, że się przyzwyczają a i owszem ale zaczną boleć jak przestaniesz jezdzic za 5-10lat chyba, ze mas zamiar byc prosem i robic kase z jezdzenia
Bierz DJ-a, do dirt/street tylko to miałem już i golda i argyle najlepszy jest DJ na 80mm.
jak chcesz sztywnego to tylko dmr tylko zastanów się co ci to da, twoim nadgarstkom napewno zaszkodzi, a *******.enie, że się przyzwyczają a i owszem ale zaczną boleć jak przestaniesz jezdzic za 5-10lat chyba, ze mas zamiar byc prosem i robic kase z jezdzenia
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
-
- Kontakt:
czlooowieku kupujesz romeda za 400 sprzedajesz draga za 150-200 i masz 600 zl na rame okolo ... za to wyhaczysz uzywke pussy albo streetlegala i masz normalny rower ... szkoda sensu sie katowac w streecie na dragu
ps. czarnuch romed to swietny widel wiec mozna go wziac bo jest tanszy od dmr i naprawdde mocny sam go juz katuje jakis czas i nie widac sladow zuzycia :) pare niedokreconych 360 ze schodow ladowaniu na kant na boxie i nadal nic :)
ps. czarnuch romed to swietny widel wiec mozna go wziac bo jest tanszy od dmr i naprawdde mocny sam go juz katuje jakis czas i nie widac sladow zuzycia :) pare niedokreconych 360 ze schodow ladowaniu na kant na boxie i nadal nic :)
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
zastanow sie jeszcze nad Rock Shox Argyle.ponoc dobrze pracuje,mocny,a wyglad-kosmos jak dla mnie.tyle ze on bardziej do dirt'u.luknij: http://extreme-shop.nazwa.pl/shop/produ ... cts_id=847