amor streetowy

kupson90
Kontakt:

Post autor: kupson90 »

treka i dabomba nie dorwe ( chyba ze ktos ma??:P) hehe wiec zostaje mi dartmoor romed i dmr trailblade....
gg: 8809149
Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

ogór i spółka smiem twierdzić, że jesteście idiotami!! Kur.wa moda ja pier.dole, to nie ma znaczenie tylko dla ciot ma bo wmawiają sobie, że są elo i coś im to da:/

Bierz DJ-a, do dirt/street tylko to miałem już i golda i argyle najlepszy jest DJ na 80mm.
jak chcesz sztywnego to tylko dmr tylko zastanów się co ci to da, twoim nadgarstkom napewno zaszkodzi, a *******.enie, że się przyzwyczają a i owszem ale zaczną boleć jak przestaniesz jezdzic za 5-10lat chyba, ze mas zamiar byc prosem i robic kase z jezdzenia
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
0gór
Kontakt:

Post autor: 0gór »

a ja smiem twierdzic ze jestes glupim kuta.sem i mam cie w dupie... nie jezdze w streecie ale wiem jak to dziala i wiem ze tam sie nie uzywa amora a jak ktos juz chce amora pakowac to tylko dla lansu
Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

nie jezdzisz to czego się wpierd.alasz w dyskusje! srasz tak, dla mnie jak chcesz sztywniaka i elo 24 mała ramka itd. to lepiej BMX-a kupić. Jak MTB to MTB i ch.uj!

A kapson90 wyraźne pyta o amor a nie o sztywniaka to po pierwsze!
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
jimy
Kontakt:

Post autor: jimy »

Ja mam sztywniaka w streecie i jest zajebiscie :D kupuj sztywniaka, przynajmniej kasy zaoszczedzisz na inna ramke w przyszłosci ;) Ja osobiscie mam dartmoora i jest ok :D Pozdrawiam
My Bike:
http://www.pinkbike.com/photo/1373205/
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

czlooowieku kupujesz romeda za 400 sprzedajesz draga za 150-200 i masz 600 zl na rame okolo ... za to wyhaczysz uzywke pussy albo streetlegala i masz normalny rower ... szkoda sensu sie katowac w streecie na dragu

ps. czarnuch romed to swietny widel wiec mozna go wziac bo jest tanszy od dmr i naprawdde mocny sam go juz katuje jakis czas i nie widac sladow zuzycia :) pare niedokreconych 360 ze schodow ladowaniu na kant na boxie i nadal nic :)
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
mdltomal8
Kontakt:

Post autor: mdltomal8 »

zastanow sie jeszcze nad Rock Shox Argyle.ponoc dobrze pracuje,mocny,a wyglad-kosmos jak dla mnie.tyle ze on bardziej do dirt'u.luknij: http://extreme-shop.nazwa.pl/shop/produ ... cts_id=847
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

kupson90 pisze:chce wydac na to około 800
O argyle juz było, mam 318 i dla mnie bajka, jak sie skreci kompresje to jest sztywny jak cholera. Wiec nawet na typowy street bedzie elo.
ODPOWIEDZ