Prawdopodobnie w okolicach końca tego lub poczatkach przyszłego tygodnia będe się wybierał do Zakopanego i chciałbym się dowiedzieć gdzie moge znależć jakieś ciekawe trasy lub mijescówki żeby poskakac i pozjeżdźać??? Chętnie bym się z kimś ustawił żeby pokazał mi czym Zakopane bogate.
thx za pomoc i informacje siemq
noom harenda działa, znalazłem strone wyciągu i nawet pisza o zawodach w sierpniu, ale jednak troche daleko od centrum. Właśnie zastanawiałem sie nad tą trasą koło szymoszkowej tylko przydałby się ktoś kto by znał tą trase i przy okazji jakiegoś wypadu bym dołączył bo jednak samemu szukac trasy i zjeżdżać,, hmm chyba ze to jest tam dobrze oznakowane i lajtowo jest.
thx za odpwoiedzi
Odnawiam temat, ponieważ jestem w Zakopanem i jednak dzisiaj przekonałem się, że na trasy typu Harenda jeden hamulec stanowczo nie starcza;] i w związku z tym mam pytanie do ludzi z Zakopanego: macie tu jakieś dirty itp wynalazki?/ wszystko inne oprócz tras zjazdowych?
thx za sensowne odpowiedzi Siemq
o FixxerW11 niewiem jak z tą szymoszkową na fr, czy wyrobie na jednym hamulcu,ale z tym dirtem thx za informacje jak przestanie dzisiaj padac tutaj to odrazu podbije poszukać dirta;]THX
no byłem dzisiaj tam powiedzmy "niedaleko" skoczni i znalazłem z 1 chopke i dirta,i nawet nie jest żle choć dirt taki sypiący się ale ważne że jest;] jutro jade to zaliczać i sobie poskakać mam nadzieje,że spotkam tam jakiegoś miejscowego biker'a;] thx za info