Polamany agang am :/

ahap4wQ
Kontakt:

Post autor: ahap4wQ »

no fajne pękniecie ale nie wiem też po co temat :D
:}
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

ahap4wQ a ja to wogole nie wiem po co ty tu jesteś.

Ramka poszła w zupeełnie odjechanym miejscu. Może chłopak ma ochote dowiedzieć się co o tym sądzicie, i co mu polecacie, żeby teraz kupił... A wy jak zawsze - zjechać, niech spier... . eehhhh...

Pzdr
Piku
Kontakt:

Post autor: Piku »

xxxxxx pisze:ahap4wQ a ja to wogole nie wiem po co ty tu jesteś.

Ramka poszła w zupeełnie odjechanym miejscu. Może chłopak ma ochote dowiedzieć się co o tym sądzicie, i co mu polecacie, żeby teraz kupił... A wy jak zawsze - zjechać, niech spier... . eehhhh...

Pzdr

yyyy a ja jakoś nie widzę żeby autor tematu napisał coś na temat co my polecamy...
http://www.pinkbike.com/photo/1696972/
Bunny Bar
0gór
Kontakt:

Post autor: 0gór »

kompleksy z dziecinstwa sie ujawniaja :D a ten temat jest zalosny...
OmEn
Kontakt:

Post autor: OmEn »

kurwa na tym forum są w ch.uj głupsze tematy a Wy teraz będziecie lamentować i płakać.Co druga osoba nabije posta że "po co ten temat".
A ile z Was widziało ramę pękniętą w ten sposób? bo ja PIERWSZY raz
mam bmx`a i choi !
ahap4wQ
Kontakt:

Post autor: ahap4wQ »

xxxxxx ale za to ja wiem i **** ci szczerze do tego wiec zamknij morde jak nie masz nic do powiedzenia. dziwne pare osob napisalo to co ja i musiales wybrac akurat mnie. trudno jestes żałosnym dzieckiem neostrady ale cóż...

nie powiem , ramka bardzo dziwnie poszla tez nigdy nie widzialem zeby ktos tak polamal aganga ale nadal nie rozumiem intencji skoro autor nie podał w temacie o co mu chodzi. kazdy ma na ten temat oddzielne zdanie na ten temat. bardzo dziwny efekt polamanej ramy ;]
pozdr
:}
padix
Kontakt:

Post autor: padix »

ahap4wQ pisze:o ja pierdole :| nie widzialem jeszcze zeby komus tak pękł agang :|
to jeszcze bardzo mało widziałeś...

co do autora... no i co z tego że pękł? to żadna rewelacja, mamy Ci nowego aganga zafundować żebyś znów używał go niezgodnie z przeznaczeniem?

a tak bardziej na poważnie...

jeśli szukasz czegoś do trialu to na prawdę lepiej zainwestować w trialówkę i mieć spokój, może jakaś z lżejszych ram cromo? ja tam trialowałem trochę na swoim ex-streetlegalu, na bmx też pedalkicka można robić ;) ale ja wziąłbym coś crmo
gg# 3594350

[s] 2 x koła 24 !!

http://tiny.pl/ddt3
0gór
Kontakt:

Post autor: 0gór »

z crmo albo z mielca :)
piterbb
Kontakt:

Post autor: piterbb »

a mnire najbardziej tu smieszy ten kibel w tle roweru
ODPOWIEDZ