Z radością informuję że oddano skradziony zestaw imbusów w "scyzoryku". Przy okazji chciałem podziękować za to że oddajecie z nadmiarem to co braliście - łatki, dętki w szczegółności - to budujące. To że nie ma tablicy nie świadczy że Doraźna Pomoc Rowerowa nie istnieje. Cały czas jest dostępne to co zawsze - narzędzia, łatki i dętki na zasadach ogólnie znanych ;) Pozdrawiam no i dziękuję za zwrot imbusów - nie do ręki ale znalazłem przed domem w widocznym miejscu gdzie wcześniej ich napewno nie było. Pozdro
moze myslales ze bedziesz fajny jak tak napiszesz?
wybaczamy:p
ale to nie pierwszy twoj taki post
jak Cie jakis temat nie interesuje/nie obchodzi to nie pisz nie
0górktóryś raz z rzędu dajesz dupy w temacie.fajnie że ktoś ma pomoc na stoku ale nie fajnie jest jak zdarzaja sie pożyczanki na forewer.troche szacunku kolo.pozdro panowie z tematu
Ogór, może ustawisz sobie w podpisie to, co napisałeś kilka postów wcześniej: " przepraszam :( wyglupilem sie strasznie... wybaczcie" Oszczędzisz pisania, bo Twoje posty prezentują ten sam poziom.
Myślę że być może po ostatnim poście gdzie pisałem o "pożyczeniu" imbusów kogoś olśniło i stwierdził że pożyczył od "niewłaściwej osoby". Chwała Formum Dh-zone ;) Zapraszam do korzystania z dobrodziejstw mojej skrzynki z narzędziami oczywiście za free. Pozdro