Witam.Pisze poniewaz mam problem z wybraniem amora...mam rame cocaine 14 i mam wybrac miedzy drop off-em IV a Boxxer-em race.Co wy na moim miejscu byscie wybrali,jestem początkujący,chce skakac i jezdzic dh wiec niewiem co mam zrobic?...:/ rocznik drop offa 2006 a boxxera 2004.
Ale z drugiej strony 888 do cocainy? Trochę nie bardzo...Wolałbym sprzedeać rame i kupić seta Bitch + Pike... A jak ju chcesz władować jakas dwupołke do Cocainy dto albo junior albo Boxxer
ja twierdze ze boxxer tylko niewiem jak wersje race ... wolalbym Ride ... hmm ale boxxer raczej przewyzsza pracą praktycznie kazdego marzocchi ... ja stawiam na Boxxera
no dobra tyle że Boxxer jest to zawodniczego DH a niezabardzo do skakania. I jeszcze jeżeli mówicie o wersja Race czy Ride. jeszcze jak się włoży do sztywniaka. Naprawde , Boxxer to tylko zjazd , i Boxxer napewno niejest potrzebny początkującemu. Weź kup sobie Juniora T , są nówki na allegro po 1500 zł. Jak się umie wyregulować Marzocchi do każdy amorek może może pływać.
I kolejny raz piszecie brenie. Koles pyta o boxxera i drop-off'a a wszyscy piszą o marcokach i maniciakach... Jezeli do FR to bierz dropa - jednopółka, 150 skoku wystarczy w zupełności i wygląda to jakos w sztywniaku. Boxxera - raczej DH, w koncu do tego zostały stworzone...
Kupidyn pisze: I kolejny raz piszecie brenie. Koles pyta o boxxera i drop-off'a a wszyscy piszą o marcokach i maniciakach.
po co ma brać pod uwagę drop offa jak za te kasę może miec o niebo lepszy amor wiec nie wiem kto tu gada głupoty. Poprostu chcemy go uświadomić że lepiej może wybrać.
Zaborowski1 pisze:no dobra tyle że Boxxer jest to zawodniczego DH a niezabardzo do skakania. I jeszcze jeżeli mówicie o wersja Race czy Ride. jeszcze jak się włoży do sztywniaka. Naprawde , Boxxer to tylko zjazd , i Boxxer napewno niejest potrzebny początkującemu. Weź kup sobie Juniora T , są nówki na allegro po 1500 zł. Jak się umie wyregulować Marzocchi do każdy amorek może może pływać.
Przesadzasz, na Boxxerku można w skakać i to bez problemu. generalnie widelec w miarę lekki, świetnie pracujący i można przerobić tańsze wersje na powietrze, co znacznie zmniejsza wagę i poprawia pracę
hej potrzebuje waszej pomocy mam juz prawie caly rower niestety brakuje mi amora :/ a nie wiem jaki wybrac tym bardziej ze moje fundusze sa skromne 6 stow szukam czegos na street/dirt osobiscie zastaawialam sie nad dj 4 lub dirt jam pro choc wiem ze sa one kiepskie ale co sadzicie. Pozdrawiam
motomysz w sumie masz racje ... ale zalezy jak kto jezdzi i zalezy jakie nasz kolega ma pojęcie o swoim sporcie ... dla niego np moze 1 - 2 metrowa hopka to dh ? kazdy ma myslenie na swoj sposób ... wiesz jak sie skacze z dropów na płaskie to potem amor niewytrzymuje ... dalej obstawiam na boxxera pozdrawiam