Podsumowanie festiwalu
Podsumowanie festiwalu
No to tu napiszcie swoje wrażenia z festiwalu. Ja mam ich aż nazbyt:)
eeeeee.....rower...
-
- Kontakt:
Zajebiscie bylo, poszlo tyle potu co i alkocholu a, zgonow po N20 to bylo ze 20, a tak pozatym to mile zaskoczenie tym jak na dirtcie pomykaja kolesie w wieku okolo 15lat i co potrafia co poniektorzy, duzy minus to brak pucharu DH bo przez to mniej ludzi bylo, a i chu.jowo zakonczony skok wzwyz powinien byc pociagniety do konca. Ale i tak zabawa byla przednia i wkoncu wlazelem na sama gore:)
Swoja droga to niezle sie zapowiada nowy widelec RS PIKE wyglada naprawde konkretnie a i cenny podobniez maja nie byc duzo wieksze(albo i wogole takie same) jak na Psylo.
Natomiast Marzocchi ma juz w koronach zalane te mocowania pod blotniki moze cos da:)
Swoja droga to niezle sie zapowiada nowy widelec RS PIKE wyglada naprawde konkretnie a i cenny podobniez maja nie byc duzo wieksze(albo i wogole takie same) jak na Psylo.
Natomiast Marzocchi ma juz w koronach zalane te mocowania pod blotniki moze cos da:)
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes