Hak przerzutki do banshee chaparral/pyre
Hak przerzutki do banshee chaparral/pyre
Poszukuje haków przerzutki do banshee chaparral/pyre. Mile widziane również info na temat miejsc gdzie można dorobić taki hak tyle, że w gre wchodzi Warszawa lub Kraków oraz najbliższe okolice.
ślusarz ? tez ciekawe :>
wyfrezowac i juz , zreszta nie wiem skomplikowany ten hak ale kupic kawalek alu odpowiedniej grubosci , wyciac ksztal odpowiedni , nawiercic i nagwintowac , mozna to nawet samemu zrobic
jak 7anna nie ma to nikt inny nie bedzie mial bo na sklepie takie rzeczy nie leza
wyfrezowac i juz , zreszta nie wiem skomplikowany ten hak ale kupic kawalek alu odpowiedniej grubosci , wyciac ksztal odpowiedni , nawiercic i nagwintowac , mozna to nawet samemu zrobic
jak 7anna nie ma to nikt inny nie bedzie mial bo na sklepie takie rzeczy nie leza
www.mm-foto.pl
ja do banshe będe robić hak se stali tak jak robiłem do DM DS stal grubości 4mm w zupelności starcza a dlatego ze hak jest niby do tego przeznaczony ze ewentualnie ma sie urwac zeby przezutka nie ucierpiała - zadko to działa szczegolnie w górach :D to mozna lejjoo nawiercic to wąskie miejsce w haku gdzie najczesciej pękają i mamy tan sam efekt
a blache na złom po jakis kawalek napewno nikt nie bedzie sie czepiac a za2 zł masz materiał na 7 haków
z 8mm blachy trudno bedzies zmiał wystrugac taki sam dokładny kształt gdzie jest wyfrezowany zebyładnie siedział w ramie szczegolnie w alu nie zrobisz tak ładnie gwintu - przynajmniej mi sie nigdy nie udało ale moze dlatego ze mialem miekkie alu..
kontowa w dłoń i do dzieła!
a blache na złom po jakis kawalek napewno nikt nie bedzie sie czepiac a za2 zł masz materiał na 7 haków
z 8mm blachy trudno bedzies zmiał wystrugac taki sam dokładny kształt gdzie jest wyfrezowany zebyładnie siedział w ramie szczegolnie w alu nie zrobisz tak ładnie gwintu - przynajmniej mi sie nigdy nie udało ale moze dlatego ze mialem miekkie alu..
kontowa w dłoń i do dzieła!
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/