MP Sczawno
Bodzio, po pierwsze prawie 40 wiec nie wiem skad tych 19 wziales. Pozatym nie rozumiem Twoich zalow, zazdroscisz ze przyjechala praktycznie cala czołowka Polski scigac sie o tytul Mistrza Polski? Gdybys przyjechal to zobaczylbys perfekcyjnie zorganizowane zawody, ktore moglby byc wzorem dla innych. Moze Ty bys zorganizowal jakies zawody zamiast na wszystkich pluc? Pozdro
Smuczku, drogi. Tak jak już pisałem parę dni temu jednemu gamoniowi - imprezy kolarskie wspórganizowałam n lat temu, kiedy Ty testowałeś pierwszego komunijnego górala. Po wtóre - oczy me widzą na liście wyników 19 zawodników kat. elite. Wytłumacz mi - komu i czego miałbym zazdrościć?!? Andrzeja lubię choć mógłbym się z nim pospierać w paru kwestiach. Pluć mogę na matołów, którzy nie potrafią czytać między wierszami. Lub nie potrafią czytać w ogóle (a przynamniej ze zrozumieniem.). Tfu! :-P
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
bodzio2k"..Współorganizowałam..."?!?!?!?!
Mniejsza o to co kto robił kiedyś i jak.Ważne jest to ,aby organizować zawody na podobnym poziomie,wszystko sprawnie,przejrzyście.A i owszem, na Superligę przyjeżdża mnóstwo dzieciarni i nie ma szans na podniesienie poziomu zawodów jak i zawodników.Dla wszystkich wyznacznikiem jest pozycja w generalce i przechwalanie sie kto gdzie na jakim miejscu skończył...a jak przychodzi sie naprawdę zaprezentować...to nagle wszystkim pompka mięknie,i ukazuje jakie "cienkie bolki z Nich są"...a tak wszyscy jednym głosem płaczą że nikt nie zauważa,że wszyscy olewają..ale jak nie olewać ,skoro sami zawodnicy olewają rankingowe imprezy.
Mniejsza o to co kto robił kiedyś i jak.Ważne jest to ,aby organizować zawody na podobnym poziomie,wszystko sprawnie,przejrzyście.A i owszem, na Superligę przyjeżdża mnóstwo dzieciarni i nie ma szans na podniesienie poziomu zawodów jak i zawodników.Dla wszystkich wyznacznikiem jest pozycja w generalce i przechwalanie sie kto gdzie na jakim miejscu skończył...a jak przychodzi sie naprawdę zaprezentować...to nagle wszystkim pompka mięknie,i ukazuje jakie "cienkie bolki z Nich są"...a tak wszyscy jednym głosem płaczą że nikt nie zauważa,że wszyscy olewają..ale jak nie olewać ,skoro sami zawodnicy olewają rankingowe imprezy.
Ja byłem na zawodach ... co prawda nie startowałem (włodarze z OZLKol też muszą nie raz odpocząć od wyrabiania licencji <lol>) ale impreza na prawdę stała na bardzo wysokim poziomie organizacyjnym ( w końcu Czesi organizowali i kupili nagrody ;)) Co do frekwencji to smutne to jest , że na SL przyjeżdża plaga ludzi by się ścigać , a na niby
najważniejszą imprezę w tej dyscyplinie dwa razy mniej :/ ... Teraz mam nadzieję , że już wystartuję na kolejnych mistrzostwach :) Chyba powiedziałem co miałem powiedzieć co do zawodów .
Ps. Do zo na SL w Białymstoku ;)
najważniejszą imprezę w tej dyscyplinie dwa razy mniej :/ ... Teraz mam nadzieję , że już wystartuję na kolejnych mistrzostwach :) Chyba powiedziałem co miałem powiedzieć co do zawodów .
Ps. Do zo na SL w Białymstoku ;)
http://zwolson.pinkbike.com/album/Zawody/
a czy nie wystarczy-wzorując się na Czechach-zrobić kategorie Elita i Expert w zawodach superligi? "Dzieciarnia" o której wspominał Tomo ścigałaby się w swojej klasie, a pozostali startowaliby w Elicie, gdzie wymagana byłaby ta symboliczna licencja. Może to byłaby motywacja dla niektórych, żeby pościgać się z najlepszymi i wyrobić ten cholerny papierek :)
pozdro
pozdro
www.zabel.pl/szcz.jpg
Również można rozbić kategorie na :
Juvenile
wiek 12-14
Youth
wiek 15-16
Junior
wiek 17-18
Senior / Expert / Elite
wiek 19-29
Master
wiek 30 to 39
Pzkol mógłby wprowadzić jedno dniowe licencje z możliwością wyrobienie w dniu zawodów.
Juvenile
wiek 12-14
Youth
wiek 15-16
Junior
wiek 17-18
Senior / Expert / Elite
wiek 19-29
Master
wiek 30 to 39
Pzkol mógłby wprowadzić jedno dniowe licencje z możliwością wyrobienie w dniu zawodów.
------------- __o
---------- _ '\<,_
----------(_)/ (_) www.redlinebicycles.com
---------- _ '\<,_
----------(_)/ (_) www.redlinebicycles.com
Sa gdzies jeszcze jakies zdjecia z MP w Szczawnie? kurde na kazdej innej imprezie 4cross jest 5razy wiecej fotek i relacji... nawet na oficjalnej stronie KKG - WIEZA ANNA nie ma nawet malej wzmianki o tym ze w ogole takie zawody sie odbyly :|taka nedza, ze az strach sie bac...
http://www.superliga.pl/_files/gallery/2008_chorzow/021.jpg
kuzma_com..a czemu sie dziwisz?? Jestem tak stary, że pamiętam jak co poniektórzy przyjeżdżali na Superligę po to,by się ścigać, a nie po to,by robić bydło z siebie tymi afterami i w szczególności na darmowe fanty w drodze losowania. No to może już pójdźmy dalej,zróbmy kategorię elita,hobby..w każdej z nich podział wiekowy i na full,Ht...a jeszcze dalej na wartość roweru...i wtedy na pewno będzie atrakcyjniej.
Pete z tego co mi wiadomo, to taki podział znajduje się w BMX RC...a nie słyszałem o takich kategoriach w 4X..co najwyżej Mężczyźni,Kobiety....i niech tak pozostanie.
W tym piep.rzonym kraju nic się nie zmieni, jeśli się będzie robić odstępstwa dla "lamerów" co to się boją ścigać z lepszymi..bo i po co..przecież oni z tego żyją ;/......
Ludzie,puknijcie się w te puste makówki,bo się z ręką w nocniku obudzimy.Spójrzcie na czechów.Czasówka..masz być obecny na niej,bo jak cię nie ma to NARA..nie jesteś pępkiem świata..i tylko od organizatora zależy czy ci umożliwi start...a nie jak na superlidze...koleś z płaczem wpada na start że nikt go łaskawie nie zaciągnął na start, bo on w tym czasie pierdolił z kumplem głupoty na temat wyższości DURO E nad DURO A...Kurwa....czy na tym to polega???Można się bawić,ścigać bez spinki..ale tez jakiś poziom trzeba pokazać.
Jak mi coś do głowy przyjdzie na temat moich żalów to dopiszę.
Pete z tego co mi wiadomo, to taki podział znajduje się w BMX RC...a nie słyszałem o takich kategoriach w 4X..co najwyżej Mężczyźni,Kobiety....i niech tak pozostanie.
W tym piep.rzonym kraju nic się nie zmieni, jeśli się będzie robić odstępstwa dla "lamerów" co to się boją ścigać z lepszymi..bo i po co..przecież oni z tego żyją ;/......
Ludzie,puknijcie się w te puste makówki,bo się z ręką w nocniku obudzimy.Spójrzcie na czechów.Czasówka..masz być obecny na niej,bo jak cię nie ma to NARA..nie jesteś pępkiem świata..i tylko od organizatora zależy czy ci umożliwi start...a nie jak na superlidze...koleś z płaczem wpada na start że nikt go łaskawie nie zaciągnął na start, bo on w tym czasie pierdolił z kumplem głupoty na temat wyższości DURO E nad DURO A...Kurwa....czy na tym to polega???Można się bawić,ścigać bez spinki..ale tez jakiś poziom trzeba pokazać.
Jak mi coś do głowy przyjdzie na temat moich żalów to dopiszę.
http://rowery.onet.pl/4505,53974,4,3,galeria.html tu jeszcze pare fotek
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322