Piasty: Dmr revolver przód 199zl,tył 249zł.
Obręcze : Tu według uznania twojego. Ale trial pimpy były by mega.
Szprychy : Alpine 3.
Masz tu lekkie i bez obsługowe koła. Piasty dostaniesz na www.extreme-shop.com.pl
pozdro!
[Koła] Na co wymienic ?
-
- Kontakt:
SpokoRider
Chlopie zaczynasz mi dzialac na nerwy
1. Jak Cie wk .. to z nami nie gadaj nie pytaj sie i juz.
2. CO do DT Alpine 3 to kazdy pisze bo to dobre szprychy,a czy sa na 24" ...
Sa w takich dlugosciach 260 mm - 305 mm
Srednica kola 24" = 600mm
260 + 260 = 520mm
z czego 80 mm =srednica piasty
i masz kolo zaplecione w sloneczko a ze wiadomo ze szprycha przy zaplecieniu na 3-4 krzyze musi byc dluzsza to wnioskuje ze z tych Alpinow da sie zaplesc kolo 24" No chyba ze sie myle to chyle czola...
3. Szprychy kup sobie jakies DT i juz i nie czepiaj sie chlopie na sile. Kazdy Ci mowi o obreczach i piastach a chyba na nich Ci najbardziej zalezy a Ty sie uczepiles szczegolow.
Chlopie zaczynasz mi dzialac na nerwy
1. Jak Cie wk .. to z nami nie gadaj nie pytaj sie i juz.
2. CO do DT Alpine 3 to kazdy pisze bo to dobre szprychy,a czy sa na 24" ...
Sa w takich dlugosciach 260 mm - 305 mm
Srednica kola 24" = 600mm
260 + 260 = 520mm
z czego 80 mm =srednica piasty
i masz kolo zaplecione w sloneczko a ze wiadomo ze szprycha przy zaplecieniu na 3-4 krzyze musi byc dluzsza to wnioskuje ze z tych Alpinow da sie zaplesc kolo 24" No chyba ze sie myle to chyle czola...
3. Szprychy kup sobie jakies DT i juz i nie czepiaj sie chlopie na sile. Kazdy Ci mowi o obreczach i piastach a chyba na nich Ci najbardziej zalezy a Ty sie uczepiles szczegolow.
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
noooooo ja polecam Chris King'i koniecznie, innych już nigdy nie założe ( no chyba ze swego Rohloffa czasem )... mam już trzy w swojej kolekcji D
no i koniecznie na Heavy Axle i z Fun Bolt'ami !!!
a odnośnie obreczy... ja mam do tego Mavic'i EX729... wcześniej właśnie miałem 24" Double Tracki... stary nie baw sie w 24 cale!
no i koniecznie na Heavy Axle i z Fun Bolt'ami !!!
a odnośnie obreczy... ja mam do tego Mavic'i EX729... wcześniej właśnie miałem 24" Double Tracki... stary nie baw sie w 24 cale!
http://dynuel.pinkbike.com