obczajacze
obczajacze
Cześć
Często jak skacze na mieście z moim kumplem spotykamy innych bikerów zawsze jest tak ze gadają tylko o sprzecie komentują moj rower.Nigdy nie patrzą mi w oczy tylko na rower(podkreślam ze moj rower nie jest ze złota).Czy nie denerwują was takie typki? ja sądze ,ze powinno sie pogadać o innych rzeczach np. umiejętnosciach itd.
Co o tym myślicie?
(Do warszawiaków byłem kedyś na hopce na agrykoli.Była dam dosć duza ekipa troche zachowywali sie jak niedorozwoje mianowicie jeden połozył sie na dudiego i udawał ze go dyma ,obydwaj sie śmiali.Moze jest ktoś z ekipy agrykoli(tam zawsze ktoś jest)to moze sie wypowie.)
Często jak skacze na mieście z moim kumplem spotykamy innych bikerów zawsze jest tak ze gadają tylko o sprzecie komentują moj rower.Nigdy nie patrzą mi w oczy tylko na rower(podkreślam ze moj rower nie jest ze złota).Czy nie denerwują was takie typki? ja sądze ,ze powinno sie pogadać o innych rzeczach np. umiejętnosciach itd.
Co o tym myślicie?
(Do warszawiaków byłem kedyś na hopce na agrykoli.Była dam dosć duza ekipa troche zachowywali sie jak niedorozwoje mianowicie jeden połozył sie na dudiego i udawał ze go dyma ,obydwaj sie śmiali.Moze jest ktoś z ekipy agrykoli(tam zawsze ktoś jest)to moze sie wypowie.)
Nie dajcie się grawitacji :P
-
- Kontakt:
Re: obczajacze
buahahaha ale zjeby o kurwa :Dfreak666 pisze: (Do warszawiaków byłem kedyś na hopce na agrykoli.Była dam dosć duza ekipa troche zachowywali sie jak niedorozwoje mianowicie jeden połozył sie na dudiego i udawał ze go dyma ,obydwaj sie śmiali.Moze jest ktoś z ekipy agrykoli(tam zawsze ktoś jest)to moze sie wypowie.)
freak666wiem ze powinno patrzec sie w oczy ale jesli ktos ma tak paskudna morde ze nie moge sie przelamac zeby spojrzec mu w oczy to patrze na rower i nie tylko ja... wiec wyciagnij z tego jakies wnioski i nie zakladaj glupich tematow:)
a co do tego ze ktos mi patrzy w odbyt to mnie to w sumie jebie niech patrzy gdzie chce powiem tak: 'mam to w dupie' o:p
a co do tego ze ktos mi patrzy w odbyt to mnie to w sumie jebie niech patrzy gdzie chce powiem tak: 'mam to w dupie' o:p
ble to ty masz pewnie problem z kontaktami z innymi ludzmi bo kazdy ma dla ciebie paskudną morde (no moze oprucz ciebie "to ja Wasz sexowny przystojniak").Zobacz tutaj co to są paskudne mordy http://uglypeople.com/
Nie dajcie się grawitacji :P