skradziono v10 z boxxerem!!!!

pageup
Kontakt:

Post autor: pageup »

Przedszkole :(
Dzieci szukajcie rowerka a **** z tym jak zginoł czy koleś dał rower dresomy czy go pistoletem straszyli!
Szukajcie Bika!!!!
http://www.freeride.j.com.pl
http://tiny.pl/qr55 - w powietrzu :)
BEKU
Kontakt:

Post autor: BEKU »

WITAM WSZYSTKICH.
NAJPIERW SIE MOŻE PRZEDSTAWIĘ JESTEM KOLESIEM KTÓREMU ZAJEBALI V10. NIE MAM ZAMIARU SIĘ TŁUMACZYĆ Z TEGO ŻE SIĘ NAJEBAŁEM.ROWER MOŻE I LEŻAŁ NA CHODNIKU ALE TO NIE ZNACZY ŻE BYŁ DO WZIĘCIA.DZIĘKI WSZYSTKIM KTÓRZY CHCĄ POMÓC A RESZTA NIECH DA SOBIE SPOKÓJ.TYM CO MNIE WIDZIELI JAK SPAŁEM OBOK ROWERU I NIC NIE ZROBILI ŻYCZĘ ŻEBY PODZIELILI MÓJ LOS.
Maciapp
Kontakt:

Post autor: Maciapp »

kurde ja bym sie załamał....taka fura........o bosze........:/..no rzeczywiście nie ładnie z waszej strony że mu nie pomogliście.....ciągle tu mowa o solidarności bajkerów...jak coś komus cza wlepic to wszyscy hurrrraaaa.....no ale i tak z tego nici na gadaniu sie kończy!!!.....nie sądzicie że gość jest na tyle już załamany że nie ma ochoty już słuchać takich komentarzy??!!...przecież ja bym kurwa sie chyba zabił jakby coś takiego zakroili....naprawde współczuje gościowi.....pozdrawiam go .....3maj sie chłopie....bede pamiętał o tej v10 jakbym zobaczył gdzieś na necie albo co to dam niezwłocznie znać!!!!!.......
To było na najniższym poziomie....:(((...szkoda że kurwa tu 3/4 osób to pieprzone małolaty...które nie myślą logicznie
Adam
Kontakt:

Post autor: Adam »

no nareszcie piszemy do żeczy a nie to co te frajery napoczątku pisały poprostu sram wam na ry a zwłaszcza rudemu jesteś poprostu sory ale brak mi słów niewiem gdzie się podziała twoja solidarność poprostu postąpiłeś tak jak jak byś chciał tam wrucić za 5 minut w kominiarce i sam zakośić ten rower, a i wytłumaczenie że on żucał rowerem i strach było do niego podejść to niejest wytłumaczenie bo was napewno było więcej i nawet jak on był nawalony to niemieliście się kogo bać wystarczyło by zrobić tk jak piszą ludzie wyżej i było by spok rower by był koleśby był szczęśliwy i wogle wszyscy by byli szczęśliwi a teraz koleś jest kilka tyszaków w plecy
pozdrower
3majcie sie
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

"TYM CO MNIE WIDZIELI JAK SPAŁEM OBOK ROWERU I NIC NIE ZROBILI ŻYCZĘ ŻEBY PODZIELILI MÓJ LOS."

człowieku, czy ty myślisz ze kazdy o ciebie bedzie dbał? haloo! tutaj rzeczywistość, realny świat! każdy musi dbać o siebie, nie wiesz o tym?

"ciągle tu mowa o solidarności bajkerów..."

jakiej solidarnoścci? i tak w tym dziale sie kończy na słowach "ojej, przykro mi, ja bym sie zalamal, bede napewno patrzyl!" - prawda jest taka ze jak by na kradzionym biku przejechał ktos obok 90% forum to nawet by sie nim nie zainteresowali...

juz nawet wlasnego roweru nie umiecie upilnować a potem wielkie pretensje do innych...
Bender
Kontakt:

Post autor: Bender »

ale wy jestescie pokurwieni... kilka lat temu jakos w spolecznosci bikerow, o ile tak to mozna bylo nazwac, dzialo sie zupelnie inaczej, a teraz? porazka, szkoda gadac...
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

"dzialo sie zupelnie inaczej"

jasne, może dlatego że ludzie kilka lat temu bardziej pilnowali swojej własności i
byli mniej lekkomyśli

"ale wy jestescie pokurwieni..."

vs

" kilka lat temu jakos w spolecznosci bikerow... ...dzialo sie zupelnie inaczej,"

zaprzeczasz sam sobie kochanie
Bender
Kontakt:

jesli nie umiesz zrozumiec o co mi chodzi, to lepiej zamknij morde, nie mam zamiaru sie z toba wdawac w dyskusje, zalozylem topic po to zeby zaalarmowac o skradzionym rowerze, a nie po to zeby masa ******* mogla sie wyzyc. ssijcie
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
bad

Post autor: bad »

idzcie w ****. niewazne jak zginal, liczy sie ten ****** fakt, to ze kurwa zginal tak a nie inaczej juz nic nie zmieni. to ze koles przesadzil z alkoholem, niznaczy ze tzreba mu zajebac rower. trudno zyjemy w polsce. tak bedzie nadal jesli nie zaczniemy myslec. kazdemu moglo sie zdazyc ALE KURWA DO ***** POMOZMY MU ODZYSKAC ROWER a nie pierdolmy zechujowo zrobil i jest ****** ze mial rower ze soba jak byl najebany KURWA
Maciek_08
Kontakt:

Post autor: Maciek_08 »

[quote="BEKU"]TYM CO MNIE WIDZIELI JAK SPAŁEM OBOK ROWERU I NIC NIE ZROBILI ŻYCZĘ ŻEBY PODZIELILI MÓJ LOS.[/quote]

Stary nie trzeba było się tak najebywać albo nie brać roweru. Jeśli widzicie rower pod sklepem którego nich nie pilnuje a ulica jest ruchliwa też zatrzymujecie się i pilnujecie? Stary zawaliłeś i tyle. Następnym razem będziesz bardziej uważał.
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

Faktycznie dupnia...Coś można było zrobić z kolesiem i rowerem...
eeeeee.....rower...
Sector
Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
Kontakt:

Post autor: Sector »

Yo ja jeszcez chce nawiazac do mysli Koresa... on napisal ze

Najlepiej byloby gdybysnmy go zabrali i oddali na nastepny dzien, ale pragne zauwazyc ze gdybys zabieral rower i ktos by to widzial to na koniec wyszklo by na to ze.

Np. Sector kradnie rowery nakopalibyscie mi...a ja chcialem zrobic dobrze.

Napisze tylko ze bylem w szklarskiej... i widzialem to... podsumuje tak:

GLUPOTA LUDZKA NIE ZNA GRANIC. Jak to tak mozna....byc tak nieodpowiedzialnym. Ehhhhh

Nie bede dyskutowal tutaj ... bo kazdy ma swoje zdanie i ja je wlasnie wyrazilem.

Pa
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Bender ... ale Ty tez wylooooozoooj stary. Kazdy ma swoje zdanie. Co nie znaczy ze musi w ten sposob pisac na forum. Bo swiadczy to tylko o nim.
Ale Ty tez ciskasz miesem i nie jestes lepszy od tych ktorzy smaruja Beka.
Tez sie zastanow nad tym co tu piszesz. I masz jakies problemy z ssaniem chyba.
Nie mowie ze gosc zrobil dobrze ze sie nawalil i poszedl spac kolo bika za 20 kola. Ale rozne rzeczy sie zdarzaja. Wiem ze jakbym sie spotkal z taka sytuacja (pewnie tez nie bylbym w 100% rzeski:-) ) to bym cos wymozdzyl. Albo zabral bika w jakies bezpieczne miejsce (majac swiadomosc ze to nie wigry) i zostawil na siebie namiary albo cos innego. Jest masa rozwiazan. Ale wlasnie TRZEBA SOBIE POMAGAC.
A jak juz ktos mysli ze gosc jest ****** to nie musi tego tu pisac . Bo to forum z zalozenia nie jest do tego. Kazdy kiedys pewnie napisal ze trzeba sobie pomagac i co ? I nic.
Jak jest szansa sobie pomoc to zlewamy. I myslimy dobrze mu tak jest glupi to mu zajebia bika. A niech ma. Mial lepszy rower od nas (zazdrosc?)
Bender
Kontakt:

skoro wszyscy na tym forum sie nawzajem jada, to ja tez moge. gdybym mowil spokojnie to i tak by to do nikogo nie dotarlo
Adams
Kontakt:

Bender czyli jak ludzie kradna to ja tez moge?
Ale nawet nie trzeba tak radykalnie. Jesli mowisz ze jak ludzie tu jada to ja tez moge. To zanczy tylko ze jestes taki jak oni. Taki sam w 100%.
Smieszne.
To swiadczy tylko o Tobie. Wiec nie wymagaj od ludzi zeby w stosunku do Ciebie byli mili skoro Ty tez jestes wulgarny.
A czemu Ci to przeszkadza ze jada skoro to tez Twoj sposob pisania postow?
BEKU
Kontakt:

Post autor: BEKU »

JEŻELI NIEKTÓRZY Z WAS UWAŻAJĄ ŻE SOBIE NA TO ZASŁUŻYŁEM I MAJĄ TO W DUPIE TO SOBIE DARUJCIE I NIC NIE PISZCIE. WIELKIE DZIĘKI DLA BENDERA I CAŁEJ RESZTY LUDZI KTÓRZY POMAGAJĄ . A CO DO LUDZI KTÓRZY NA MNIE JADĄ TO ZAPRASZAM NA ZAWODY DO OLSZTYNA TAM BĘDĄ MOGLI WYRAZIĆ SWOJE ZDANIE. TYM CO CHCĄ POMÓC PODAJE TEL. 600-938-918 NARA.
Bender
Kontakt:

sluchaj Adams, problem w tym zeby nie popadac od razu w skrajnosci. jak dla mnie to mozesz i zabijac jak jacys islamscy fanatycy, tylko pomysl tez co bedziesz z tego mial i co beda mieli inni. kazdemu zdarza sie popelnic jakis blad, bo taka jest ludzka natura, ale normalni ludzie nie powinni byc obojetni wobec tych ktorym stala sie jakas krzywda, trzeba pomoc a nie mowic "ja bym tak nie zrobil bo to albo tamto", czasami bieg wydarzen powoduje to ze mysli sie troche inaczej niz zawsze, wiec nie mowcie i nie osadzajcie tak pochopnie, bo to bez sensu.
Adams
Kontakt:

Zapisalem numer i bede wrazie czego dawal sygnal. Krece sie czasem po okolicy szklarskiej i szczawna. A v10 nie ujdzie niczyjej uwadze :-)
jj.okocza
Kontakt:

Post autor: jj.okocza »

jada go po to zeby inni widzieli zeby tak nie robic bo to jest debilizm, inna sprawa, ze powini z plaskacza pary razy typowi wyjebac moze by sie ocucil i zadbal o rower...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=257284
ODPOWIEDZ