sztywniak czy amor?
sztywniak czy amor?
yo
jestem w fazie składania bika i teraz stoję przed dylematem: sztywniak czy amor
zamierzam jeździć street + trochę dirtu, hopy, dropy i takie tam
jeżeli sztywniak to da się coś czasem znaleźć używanego po taniości, a jak amor to raczej xcr, albo jakiś używany duro.
jakie jest wasze zdanie?
pozdro
jestem w fazie składania bika i teraz stoję przed dylematem: sztywniak czy amor
zamierzam jeździć street + trochę dirtu, hopy, dropy i takie tam
jeżeli sztywniak to da się coś czasem znaleźć używanego po taniości, a jak amor to raczej xcr, albo jakiś używany duro.
jakie jest wasze zdanie?
pozdro
no bunny to typowy element streetu....wiec wyjdzie z tego rower do wszystkiego
bunny sie przydaje przy glupiej jezdzie po bulki, juz nie mowie o streecie bo to podstawa do wszystkiego
kup jakiegos amora bo widze ze nie jestes zdecydowany, najwyzej pozniej jak zalapiesz prawdziwego streetu kupisz widel sztywny
bunny sie przydaje przy glupiej jezdzie po bulki, juz nie mowie o streecie bo to podstawa do wszystkiego
kup jakiegos amora bo widze ze nie jestes zdecydowany, najwyzej pozniej jak zalapiesz prawdziwego streetu kupisz widel sztywny
"po dość długiej nieobecności..."
http://ujeb.pl?hhi3tMB6HU - rower
http://ujeb.pl?hhi3tMB6HU - rower
-
- Kontakt:
Ja pierdziele, inne amory tez sie łamią, nawet te najlepsze! Wszyscy trują du*pe DURO! Jak sie nie umie jeździć i nie ma sie techniki to nawet Dj'e połamiesz w Trzy **** i inne dużo lepsze amory! Nowe Duro DJD 2007 ma świetną prace jak na amor za te cenę! (nawet niejeden Rock Shox gorzej chodzi - no ale tam za znaczek przecież sie płaci) Pewnie wielu się ze mną nie zgodzi, ale radze nie słuchac tych co piszą, że Duro to gówno. Lepiej wypróbować samemu!
Aaa! I Duro to nie amor do wielkich dropów! Większość połamało ten amor bo właśnie urzywali go do tego do czego nie powinni!
Aaa! I Duro to nie amor do wielkich dropów! Większość połamało ten amor bo właśnie urzywali go do tego do czego nie powinni!
www.bike.nets.pl - rozwijamy się ;]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moje zdanie na ten temat jest takie, że jak chcesz jeździć w streecie to bez wątpienia sztywniak... natomiast jeżeli chcesz jakieś mniejsze dropy, trochę w lesie poszaleć i takie tam to jeżeli nie masz dużego funduszu to polecam Duro... sam na nim kiedyś jeździłem i powiem tylko tyle ze za te pieniądze lepszego amorka nie znajdziesz... tylko jak byś sie na niego zdecydował to nie zapomnij o w miarę regularnym smarowaniu i czyszczeniu bebechów 

...::: No Risk no funn :::...
-
- Kontakt:
Siemka
Jako ze jestes bardzo mlody i dopiero zaczynasz swoją przygode z dirtem polecam ci kupic sztwny widel..
Moze ci sie wydawac na początku ze zle zrobiles kupujac sztywniaka lecz po pewnym czasie zobaczysz jego zalety.
Kupuj sztywniaka .. dluzej pojezdzisz i wogóle , jakies tam duro czy xcr niejest zbyt pewne , zlecisz na przód i krach .. po zębach
. Jak cos moge sprzedac prawie nowke Dartmoor Cromaxx .. miesiąc jezdzony .. kupiony w maju tego roku , mam gwarke jak cos.
Jako ze jestes bardzo mlody i dopiero zaczynasz swoją przygode z dirtem polecam ci kupic sztwny widel..
Moze ci sie wydawac na początku ze zle zrobiles kupujac sztywniaka lecz po pewnym czasie zobaczysz jego zalety.
Kupuj sztywniaka .. dluzej pojezdzisz i wogóle , jakies tam duro czy xcr niejest zbyt pewne , zlecisz na przód i krach .. po zębach