Rama full do 2000zł. CO POLECACIE

D_Homer
Kontakt:

Post autor: D_Homer »

ja sie wypowiadam tylko o legendarnosci cannondale bo mam go od roku ;P pano_dh tez mowil ze jezdzi na gemini i tez chwali ;] a reszta poprostu nie ma co robic to dyskutuje, bez urazy ;) no ja pisalem o legendarnosci bullita chociaz nie jezdzilem ale jego legendarnosc jest niepodwazalna o pracy sie nie wypowiem tylko slyszalem ze z pracą zawieszenia nie jest tak różowo.
D_Homer
Kontakt:

A i wlasnie, o czyms pomyslalem to sie podziele tymi przemysleniami :D od wczoraj dyskutowalismy nad roznicami miedzy gemini a np dunconami, ze duncony takie fajne bo mocne a gemini pękają, oczywiscie dyskusja byla nieobiektywna, bo zawsze jest tak ze kto co ma to chwali... ale teraz tak panowie, zaczął groochas ktory twierdzi ze nie widzial niepopękanej gemini, heh a ktos inny zaczal wychwalac pod tym wzgledem duncony. Ale pomyślcie nad jednym faktem, taki groochas zapewnie jezdzil na dunconie bo np jego koledzy mają, bodajze tosa inu nową (przyznam podoba mi sie) i cane corso takie ladne nowe, no a gemini ktore widzial podobno byly popękane... ALE oni zawsze jezdzili na dunconach nowych lub bardzo młodych tak samo reszta ludzi w polsce, bo duncon taką poważną linie ram do dh i fr wypuścił w 2006 roku, no powiedzmy ze 2005 roku juz tez cos spawali podobnego, a GEMINI?? gemini ktore jeżdzą po Polsce i ktore zapewne widzial groochas to zwykle roczniki 2002 i 2003, ramy ktore juz mocno byly eksploatowane za oceanem a pozniej przywozone do polski wiec czy to dziwne ze w 4-5 lat po wysjciu z fabryki pojawiają sie pęknięcia?? ciekawe jak wyglądać będą duncony uzywane 4 lata... nikt w tym temacie nie poruszyl tej roznicy ;) pozdro
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

D_Homer tyle ze my rozmawiamy na temat tego co lepiej za ta kase kupic-tak wiec wychodzi na to ze lepiej kupic mlodszego duncona niz starszego gemini.

p.s.sprzedam orange'a,kupie tose.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
D_Homer
Kontakt:

jak tam uwazacie... ja i tak szukal bym uzywki w dobrym stanie, i tak jak pisalem wczesniej jesli sprzedam swoje gemini to i tak kiedys wroce do gemini... no nie powiem tosa inu fajna jest, no wlasnie misiek112 na allegro jest tosa inu moze pojdzie za duzo mniej niz 2 tys, wybór nalezy do ciebie ;]
misiek112
Kontakt:

Post autor: misiek112 »

No ten iron horse to dla mnie staszny kloc :? A duncony troche mi się niewidzą
zresztą mogę coś powybrzydzać za 2000. Mam okazje na bulita za 1200zł z niemiec
ODPOWIEDZ