Ochraniacze kolan i piszczeli
Ochraniacze kolan i piszczeli
Jakie ochraniacze możecie mi polecić ? I czy lepsze waszym zdaniem są jedno czy dwuczęściowe ochraniacze? Cena dowolna.
Jak na miasto i dirt najlepsze sa 2-czesciowe np. krk (bardzo dobry stosunek ceny do jakosci) jak dh,free ride, 4x itp to raczej 1-czesciowe, ale tu nie warto oszczedzac i musisz poszukac takich ktore sie tak latwo nie zsuwaja i maja dobra wentylacje. Jezdzilem w 661 race lite i byla naprawde maskra co parenascie min. trzeba bylo poprawiac. Dlatego przezucilem sie wlasnei na krk 2-czesciowe ktore sa o niebo lepsze, ale w upalne dni na trase nie polecam to samo sie tyczy 661 4x4 gorac niesamowity i nie chronia nogi przed mocnymi uderzeniami. Jak bym mial przywalic piszczelem w skle w ktorys z wyzej wymienionych ochraniaczy to z pewnoscia wybralbym 661 race.
O rzeczach które kręcą światem: www.mykomp.pl
-
- Kontakt:
ja od wczoraj jezdze w AXO Cycling Knee Protector'ach ( http://allegro.pl/item239447194_ochrani ... kazja.html )
jak na razie zajebioza. chronia tylko piszczele od przodu, a nie cala lydke (w ktora nie widzialem jeszcze by sie cos komus stalo), przez co sa bardziej przewiewne i lzejsze. zrobione sa na bazie tego samego materialu co np Earthworks (uzywalem poprzednio). ich ogromnym plusem jest to ze nie maja paska mocujacego nad kolanem tylko dluga, elastyczna nogawke, regulowana dwoma rzepami, u gory od wewnatrz dodatkowo wykonczona guma, ktora trzyma na udzie, tak ze ja pi****le.
0 ZSUWANIA SIE. zdecydowanie polecam
jak na razie zajebioza. chronia tylko piszczele od przodu, a nie cala lydke (w ktora nie widzialem jeszcze by sie cos komus stalo), przez co sa bardziej przewiewne i lzejsze. zrobione sa na bazie tego samego materialu co np Earthworks (uzywalem poprzednio). ich ogromnym plusem jest to ze nie maja paska mocujacego nad kolanem tylko dluga, elastyczna nogawke, regulowana dwoma rzepami, u gory od wewnatrz dodatkowo wykonczona guma, ktora trzyma na udzie, tak ze ja pi****le.
0 ZSUWANIA SIE. zdecydowanie polecam