No wiec tak doradzcie mi dobry rowerek do DIRTu,STREETu za okolo 3000-4000 tys
szukałem w sprzętowni ale każdy ma inne zdanie i każdy rower ma kilka 6 i kilka 2 no wiec proszę o rade (napiszcie tez mniej więcej przybliżoną cenę
było. jak bardziej street wolisz to bmx jak bardziej dirt to mtb, a tak w ogóle to zależ co Ty wolisz(jaki rower) a nie co inni. Jak mtb to metropolisa, albo sam składaj.
jak mtb to sub+ dj 1/2 lub sztywny widel, mozesz tez kupic gotowego ns metropolisa, super rower. Wtej kasie slkadasz kompletna maszyne. Jak bmx to tez masz w zasadzie wszystkie najlepsze najbardziej wypasione modele skladane fabrycznie a samemu tez zlozysz super bika'a. Jak zalezy Ci na ocaleniu resztek komfortu to wez jakis mtb na 24", a jak tylko czysty street, to bmx
wg mnie to nie ma roznicy w czasie nauki ale ja wole mtb bo sa wygodniejsze i latwiej je opanowac w powietrzu. z kupnem to bym poczekal do nastepnego roku bo moze cos fajnego wyjsc (najtaniej jest tuz po nowym roku)
Miałem mtb, teraz mam bmxa. Na street tylko to! Łatwiej sie wykonuje niektóre triki (przynajmniej dla mnie). Nie zamieniłbym juz teraz na mtb. Ale jesli masz jakieś wątpliwosci i nie bedziesz czuł sie pewnie to złóż rower na capitalu, 24 cale, sztywniak i bedzie spoko;)
A ja za taka kwote pokusiłbym sie o rame Transitiona Trail or Park z Gold Labelem Series 2 w cenie 3087 zł lub z DJ 3 za 2658 zł dorzucic jakies kółka na Duble Trackach, siodło, sztyce kiere, mostek, korbe, suport, pedzie, łańcuch i jeden hampel na tył np BB5. Prawie rower wyjdzie koło 4 tysiecy.
nie ******* o gotowcach tylko skladaj z takimi funduszami moglbys zlozyc naprawde super lekki i mocny rower ... capital +idenititi rebate park , piasty bmx , korby tez naprawde mocne i lekkie czesci ...