Artykuł na INTERI
Artykuł na INTERI
Moze kogos zaciekawi, jaki artykuł pojawił się na Interii
Link:
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/doln ... 69354,3324
PS był jako wiadomość dnia
Link:
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/doln ... 69354,3324
PS był jako wiadomość dnia
OMG ahaha nie wiem kiedy odkryli te derty
przecież w PL lata się dert już hoho
a ja tu się dowiaduje, że to nowość, w Czechach i u nas xD, i w ogóle tyle jest błędó a artykuł to pisał jakiś nienormalnie podjarany ktoś z wydźwiękiem rozpaczy

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
To jest właśnie Polska, gdy ktoś robi coś co jest jego pasją to od razu nazywają go szaleńcem...:/
Swoją drogą my raiderzy powinniśmy dążyć do propagowania kolarstwa grawitacyjnego, a nie zamykać sie tylko w wąskich środowiskach...
Swoją drogą my raiderzy powinniśmy dążyć do propagowania kolarstwa grawitacyjnego, a nie zamykać sie tylko w wąskich środowiskach...
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
Na jednym z komputerów z którego korzystam mam ustawioną Interie jako stronę startową.
I to jest dla mnie żałosne co tam czasem wyczytuje, zwłaszcza w kwestiach motoryzacyjnych. Podnieta,podnieta i jeszcze raz podnieta. Robienie byle afery, że ktoś pojechał 140 km/h itp... Wg nich trzeba od razu pisać artykuł, a to codzienność. Swoją drogą wydaje mi się że to są amatorskie artykuły przysyłane do portalu Interii.
I to jest dla mnie żałosne co tam czasem wyczytuje, zwłaszcza w kwestiach motoryzacyjnych. Podnieta,podnieta i jeszcze raz podnieta. Robienie byle afery, że ktoś pojechał 140 km/h itp... Wg nich trzeba od razu pisać artykuł, a to codzienność. Swoją drogą wydaje mi się że to są amatorskie artykuły przysyłane do portalu Interii.
babolfr Racja. Ludzie robią z jeżdżących jakąś subkulture niedoszłych samobójców rozjeżdżających dzieci i psy.
Dla osób, które mogłyby pomóc w rozwijaniu naszego sportu, siedzących w samorządach itp. miejscach ( w większości stare pryki o utartym światopoglądzie) co nowe i obce to złe.
Sytuacje utrudniają również takie osoby , jak pan który napisał ten artykuł. Jak można pisać o czymś, o czym się nie ma zupełnie pojęcia ? Nie będe tu się produkował, bo dużo możnaby mówić na jego temat jego (braku) kompetencji.
Osiągnął dno i dalej kopie w mule rzucając głupotami na prawo i lewo.
Żal , żenua i kilka innych modnych słów.
ps. Trzeba samemu się wziąć za promowanie sportów grawitacyjnych - imprezy , festiwale, pokazy filmów - jak w US & A
Dla osób, które mogłyby pomóc w rozwijaniu naszego sportu, siedzących w samorządach itp. miejscach ( w większości stare pryki o utartym światopoglądzie) co nowe i obce to złe.
Sytuacje utrudniają również takie osoby , jak pan który napisał ten artykuł. Jak można pisać o czymś, o czym się nie ma zupełnie pojęcia ? Nie będe tu się produkował, bo dużo możnaby mówić na jego temat jego (braku) kompetencji.
Osiągnął dno i dalej kopie w mule rzucając głupotami na prawo i lewo.
Żal , żenua i kilka innych modnych słów.
ps. Trzeba samemu się wziąć za promowanie sportów grawitacyjnych - imprezy , festiwale, pokazy filmów - jak w US & A
-
- Kontakt:
Przeczytałem ten artykuł i nic złego w nim nie widzę. Nikt się nikogo nie czepia i nie jest obraźliwy a od autora nie wymagajcie, że nagle zacznie pisać jakby siedział dzień w dzień na dertach. Najczęściej autorzy takich artykułów opierają je na opowiadaniach innych, siedzących w temacie. Więc jeśli jakiś dertowy kozak mu zapodał, że "wczoraj leciałem 10 metrów i było spoko" to napisze w artykule coś w tą mańke.
Mam wrażenie, że goście którzy zapewne nie raz przy okazji skakania ryjem kreślili arty na piachu nagle na artykuł reagują jak baby. Nie polecam robić wiochy śląc maile z pretensjami i robić z takiej błachostki problem. Trochę dystansu Panowie!
Mam wrażenie, że goście którzy zapewne nie raz przy okazji skakania ryjem kreślili arty na piachu nagle na artykuł reagują jak baby. Nie polecam robić wiochy śląc maile z pretensjami i robić z takiej błachostki problem. Trochę dystansu Panowie!

http://www.collegehumor.com/video:1792314