filnik bmx :)
-
- Kontakt:
http://www.extremebike.sk/modules.php?o ... eA&show=10
to link jakby ktos chcial :) film jest podzielony na 5 czesci, spakowanych zipem. enjoy the show!!! ;]
to link jakby ktos chcial :) film jest podzielony na 5 czesci, spakowanych zipem. enjoy the show!!! ;]
BEZOWIAK www.republika.pl/bezowiak -nasz klubik
Wątpie, aby kiedykolwiek MTB dorównało kreatywnością, techniką, pomysłowością, jakościa wykonania BMX'om. Kto twierdzi że BMX to syf czy gówno to niech sam spróbuje, jest madry bo ma w MTB 30cm skoku z przodu i z tyłu i mysli, że jest zajebisty. A wiem, że wiele osób ma problemy ze zwykłym bunnym na BMXie bo zaraz jeczą że ich nadgarstki bolą, to co mówić o wiekszych lotach czy trikach. A to wszystko technika. Sam kiedys myslalem, że na BMXie jest łatwiej, i oczywiście się myliłem :) to łatwo wygląda jak się ogląda filmy podobne do tych co wysłał erenes. Poza tym zwróćcie uwage, że kolesie z MTB wzorują sie na wyczynach ludzi z BMX. Ostatni trailer do NWD5 to moim zdaniem totalna kicha, z każdą częscia ten film traci miano kultowego, mam nadzieje, że po obejrzeniu całego zmienie zdanie, ale na to trzeba poczekać jeszce ze 2 miechy:)
:::hardCore is Your eXit:::
-
- Kontakt:
tiaaa.... wqrwiajacy sa kolesie ktorzy mowia, ze na bmx jest latwiej :D swoja droga jest kilka rzeczy, gdzie faktycznie bmx jest latwiejszy, ale tak samo jak na mtb - tez jest kilka rzeczy, gdzie na mtb jest latwiej (np. manual na siedzaco - a potem kozak, ze "umie manuala"... ale jak zrobic bunny to manual na siedzaco? :))) malo efektownie to wyglada :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
Ja jednak wole MTB i te sprawy. W BMX' ach nie podobaja mi sie dwie rzeczy:
1)Jest duzo kolesi ktorzy kupuja BmX bo jest modny, mozna laske podzucic na pegach i tylko woza dupy, choc coraz czesciej widzi sie owych kolesi na maszynach do dualu i DH.
2)Wszystkie BMX wygladaja prawie tak samo i chodzi mi o konkretna klase. To oczywiste, ze inny jest do flatlandu inny do dirtu a jeszcze inny do racingu (bicross).
Ja jednak lubie predkosc, nad technika tez pracuje, ale nic mi nie zastapi szybkiej jazdy w dol. Co z tego, ze jest latwiej? Przeciez jezdze na bike'u dla przyjemnosci, a mnie taki styl odpowiada. Wielki respect dla kazdego kto wymiata, jak i probuje/cwiczy na iXie, ale mnie tak jazda nie lezy.
1)Jest duzo kolesi ktorzy kupuja BmX bo jest modny, mozna laske podzucic na pegach i tylko woza dupy, choc coraz czesciej widzi sie owych kolesi na maszynach do dualu i DH.
2)Wszystkie BMX wygladaja prawie tak samo i chodzi mi o konkretna klase. To oczywiste, ze inny jest do flatlandu inny do dirtu a jeszcze inny do racingu (bicross).
Ja jednak lubie predkosc, nad technika tez pracuje, ale nic mi nie zastapi szybkiej jazdy w dol. Co z tego, ze jest latwiej? Przeciez jezdze na bike'u dla przyjemnosci, a mnie taki styl odpowiada. Wielki respect dla kazdego kto wymiata, jak i probuje/cwiczy na iXie, ale mnie tak jazda nie lezy.