skradziono v10 z boxxerem!!!!
LUDZIE ... POKOJ... poprostu sie rozgladajcie. To jak stracil ten rower to jego sprawa. Koles jest naprawde w porzadku, a kazdy ma czasami ciezki dzien (albo noc). Po takiej nauczce na 100% juz nie pojdzie pic z bikiem ...
Ale pomoc trzeba!! Wiec lookajcie za furka, a v10 nie ma duzo i taki motor sie rzuca w oczy, wiec sie nie wysilicie za bardzo.
BQ 3m sie.
pozdro 661 :-)
Ale pomoc trzeba!! Wiec lookajcie za furka, a v10 nie ma duzo i taki motor sie rzuca w oczy, wiec sie nie wysilicie za bardzo.
BQ 3m sie.
pozdro 661 :-)
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
mozliwe ze to ten żul ukradł rowerek:), to on przecież smigał na tym rowerze najwiecej! kolo wzial V10 zeby takie zipy mogly sobie na nim posmigać bo sam nie byl przeciez w stanie!
!!!!zreszta ten misiek nie byl sam, więc.. moze jego koledzy sie wypowiedza dlaczego zostawili go samego z rowerekiem??? ciekawy jestem-> bardzo!
Pozdrowienia dla zIOMALIi!
sick!!!!
!!!!zreszta ten misiek nie byl sam, więc.. moze jego koledzy sie wypowiedza dlaczego zostawili go samego z rowerekiem??? ciekawy jestem-> bardzo!
Pozdrowienia dla zIOMALIi!
sick!!!!
-
- Kontakt:
CZEŚĆ WSZYSTKIM..
TO ZNOWU JA BYŁY WŁASCICIEL V 10 .
WCZORAJ SPORO Z WAS WYGŁASZAŁO SWOJE OPINIE NA MÓJ TEMAT I JAK DOSZŁO DO KRADZIEŻY. PRAWDA JEST TAKA ŻE WIĘKSZOŚĆ Z WAS NIE ZNA MNIE WCALE. OK NAWALIŁEM SIĘ I SPAŁEM NA SCHODKACH ALE TO NIE JEST POWÓD ŻEBY NA NAJWIĘKSZEJ IMPREZIE ROWEROWEJ W POLSCE NIE POMÓC W TAKIEJ SYTUACJI. PISZCIE CO CHCECIE JA JUŻ DOSTAŁEM ZA SWOJE . ROWER KOSZTOWAŁ 20 TYŚ. ZA POMOC W ODNALEZIENIU DAJE
5.OOO ZŁOTYCH
MYŚLE ŻE JEST TO DOBRA CENA ZA POMOC. MOŻE TEN KTO GO ZAJEBAŁ TEŻ TU ZAGLĄDA WIĘC CZEKAM NA TELEFONY.
MÓJ TEL. 600-938-918
ZAINTERESOWANYM PODAJE NUMERY RAMY: L 5678
DODAM ŻE V10 W TYM KOLORZE ( TRANS RED) JEST RAZEM Z MOJĄ 5 SZT.
1. MA SIARA
2. MA ANITA MOLCIK
3. MA JAKIŚ KOLO Z MIEJSCOWOŚCI CZCIANKA CZY TRZCIANKA GDZIES KOŁO POZNANIA
4. JEST W BIELSKO BIAŁEJ
5. MIAŁEM DO NIEDAWNA JA
SĄ TO RAMY KTÓRE ZOSTAŁY SPRZEDANE U POLSKIEGO PRZEDSTAWICIELA
FIRMY CRAZY CRANK W ZAKOPANYM
TO ZNOWU JA BYŁY WŁASCICIEL V 10 .
WCZORAJ SPORO Z WAS WYGŁASZAŁO SWOJE OPINIE NA MÓJ TEMAT I JAK DOSZŁO DO KRADZIEŻY. PRAWDA JEST TAKA ŻE WIĘKSZOŚĆ Z WAS NIE ZNA MNIE WCALE. OK NAWALIŁEM SIĘ I SPAŁEM NA SCHODKACH ALE TO NIE JEST POWÓD ŻEBY NA NAJWIĘKSZEJ IMPREZIE ROWEROWEJ W POLSCE NIE POMÓC W TAKIEJ SYTUACJI. PISZCIE CO CHCECIE JA JUŻ DOSTAŁEM ZA SWOJE . ROWER KOSZTOWAŁ 20 TYŚ. ZA POMOC W ODNALEZIENIU DAJE
5.OOO ZŁOTYCH
MYŚLE ŻE JEST TO DOBRA CENA ZA POMOC. MOŻE TEN KTO GO ZAJEBAŁ TEŻ TU ZAGLĄDA WIĘC CZEKAM NA TELEFONY.
MÓJ TEL. 600-938-918
ZAINTERESOWANYM PODAJE NUMERY RAMY: L 5678
DODAM ŻE V10 W TYM KOLORZE ( TRANS RED) JEST RAZEM Z MOJĄ 5 SZT.
1. MA SIARA
2. MA ANITA MOLCIK
3. MA JAKIŚ KOLO Z MIEJSCOWOŚCI CZCIANKA CZY TRZCIANKA GDZIES KOŁO POZNANIA
4. JEST W BIELSKO BIAŁEJ
5. MIAŁEM DO NIEDAWNA JA
SĄ TO RAMY KTÓRE ZOSTAŁY SPRZEDANE U POLSKIEGO PRZEDSTAWICIELA
FIRMY CRAZY CRANK W ZAKOPANYM