Powitac.Niedawno kupilem hamleta BLACK BOX 203mm.
Pytanie brzmi:czy mz race nie rozleci sie w wyniku ostrego katowania tym hamulcem?Amorek byl kupiony razem z rowerem i niestety nie dostalem do niego instrukcji wiec nie wiem jaka max tarcza moze byc zalozona do tego amorka.
Zalezy w czym jezdzisz, ja bym tak czy tak zalozyl 160 bo mi by bylo szkoda amorka, licz sie z tym ze moga zrobic sie lucy i soc duze. W najgorszym wypadku złamia sie golenie jak to czesto bywalo z duro.
Niestety...hamulec juz jest zamontowany...pytanie brzmi czy jezeli sie zniszczy amortyzator to czy uznaja mi gwarancje?czy nie powinienem dostac osobnej gwarancji na amortyzator?dodam ze hamulec byl zakladany w sklepie w ktorym kupilem rower.
Zalezy jak zniszczy. Jezeli sie zlamie to mozesz oddac na gware jak masz. Ale z luzami to nic nie zrobisz a ze beda to jest pewne. Zalezy tylko jak duze.
problem w tym ze nie wiem jaka max tarcza moze byc zalozona...pozniej unibike moze sie migac ze za duza tarcza i urwalo amor...a osobnej gwarancji ani instrukcji na marcoka nie dostalem...