Nypel

8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

żalosne a ja chce jego kupe
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
Jasiu
Kontakt:

Post autor: Jasiu »

Nie znam gościa osobiście więc jako do osoby nic do niego nie mam, sam latam hujowo, ale jeżdze z ludzmi którzy latają bardzo dobrze. A niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego nypla nie było w tym roku na zawodach na broodnie?? hmm, może dlatego że rok temu nie mógł przelecieć drugiego dirtu, bo pierwszy lądował na tylne koło poniewarz nie był w stanie się złożyć do lądowania na pierwszym bo lądowanie było zbyt pionowe. Dirt to też technika skakania, a nie tylko robienia tricków, te można równie dobrze robić do wody lub gąbek. wniosek z mojej wypowiedzi taki że najpierw trzeba się nauczyć ładnie skakać a potem trzaskać tricki.Jeśli Nypel bedzie tak walił tricki na ładnym rytmie to może i będzie najlepszy...
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

Nypel niech do swoich gąbeczek skacze na zdrowie.Ja skacze do siana i nie narzekam.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Nie no słuchajcie bez przesady...Nie robmy z niego pozera i szpanera! Dobrze gosc jezdzi i to jest wazne, ale skoro uwaza ze rower do dirtu musi kosztowac 9 tysiecy to niech sie nie dziwi ze sam zaczynał i sam tez skonczy polski dirt jumping
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

macie morze namiar na basen z gąbkami w czehah?
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
Rudy
Kontakt:

Post autor: Rudy »

www.monkeycamp.cz

prosze bardzo jedz i skacz wysoko tak
rasta biker
Kontakt:

Post autor: rasta biker »

dobra moze i nypel jest dobry itd i ma szanse sie rozwijac ale nie gadajcie ze zacheca młodych do dirtu poprzez gadanie ze rower do dirtu to 9 tys kosztuje bo tak naprawde to 900 zł kosztuje bmx uzywany na ktorym polatasz. ja kiedys jezdziłem na dirty teraz juz nie ale moze wroce ale jak widziałem go na brodnie w zeszłym roku to nie pokazał nic rozsadnego w porownaniu do reszty bo trzaskał no foota na pierwszej chopie a na drugiej słabo mu szło a do całego dirtu nie podchodził wogole. nie chce go krytykowac bo lepiej nie jezdze ale mogłby nad technika rytmu popracowac a nie nad widowiskowymi trickami do sesji zdjeciowych:/
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

nom niektzry bmx'iarze mowia ze on nie umie dobrze rytmow latac bo on wali tylko tricki na jednej hopie a dalej nic ... wiec jesli taka jest prawda to w prawdziwym dircie Toimo z one man teamu i waldek sa lepsi od niego ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Karpiel
Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
Kontakt:

Post autor: Karpiel »

he he, dobre...
fajnie to napisales, jak perfidne dziecko, nie zly temat...
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

Dobrae dajmy mu już święty sp... Koleś jest dobry a może i najleprzy i jednak uchodzi mu troche tak mówić...A ten basen to też śmieszna sprawa bo jedni mówią tak a inni inaczej...Jak dla mnie koleś jest dobry i jeśli jeździłbym w dircie to byłby moim przykładem...Koniec...
eeeeee.....rower...
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

Przemyślałem to wszystko i chyba mówimy tak bo mu wszyscy zazdroszczą...Możecie pisać, że nie, że jesteś głupi itp. ale taka jest prawda...Człowiek powie coś takiego i odrazu to wszystkich irytuje...Jak dla mnie koniec tematu...
eeeeee.....rower...
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

DubinRB to jak jest nibi takim dobrym Dirt Jumperem to czemu nie da innym pocwiczyc w basenie ? bo sie boi ze pozniej da dupy i nie bedzie juz najlepszy
username
Kontakt:

Post autor: username »

trzeba przyznać że umie pare dobrych trików no ale żeby kopiować chope na której się nauczyło backflipa to już lekka przesada. tymbardziej że na tej chopie były rozgrywane zawody - śmieszne :|
winyl
Kontakt:

Post autor: winyl »

skakac moze skacze nie zle, ale sie wozi i robi z siebie boga dirtu i to wkurwia. do tego wkurzaja mnie kolesie po solarce z golonymi nogami i tyle. jak sie jest kutasem ze sie robi taki akcje to juz sie takim zostanie. skonczylem, pizzzzzz
rz | sutken-squad_represent
www.sutkensquad.xt.pl
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

username - orginalny nick :)

co on kazał se postawić na zawody hope która jest kopią hopy na której się backflipa nauczył ? jak tak to on jest poprostu boski i zostanie moim jedynym idolem :D
Nypel
Kontakt:

NYPEL MWEK

Post autor: Nypel »

Ta najlepsze jest to że wszyscy którzy tam piszą i mówią jaki jestem nawet
nigdy ze mną nie gadali! Spoko! Co do roweru to mówiłem ile kosztuje mój
rower a nie ile kosztuje przykładowy rower do dirtu. NIE PCHAM SIE NA SIŁE
DO TV ONI SAMI PODESZLI I MNIE POPROSILI O KRÓTKA ROZMOWĘ. JEŚLI CHODZI O
POCZĄTKI DIRTU MTB W POLSCE TO JAK BYŚ JEZDZIŁ DŁUŻEJ TO BYŚ WIEDZIAŁ, ŻE
WSZYSTKO ZACZĘŁO SIĘ W MILANÓWKU. A co do basenu to skaczą do niego osoby,
które go budowały! NIKT CI NIE BRONI WEŹ SIĘ DO ROBOTY I WYBUDUJ WŁASNY! A
CO DO SKAKANIA TECHNICZNYCH DIRTÓW TO NIE MAM Z NIMI PROBLEMÓW, LATAŁEM
NAWET HOPY NA MISTRZOSTWACH ŚWIATA W KOLONII. WTEDY NA BRÓDNIE MIAŁEM
PĘKNIĘTE MIĘŚNIE PROSTE BRZUCHA I LEDWO TRZYMAŁEM SIE ROWERU! A NA OSTATNIEJ
EDYCJI BRÓDNA NIE BYŁEM BO AKURAT WTEDY WRÓCIŁEM Z NIEMIEC PO 24H PODRÓŻY!

TAKA MAŁA RADA WIĘCEJ RÓB A MNIEJ PIERDOLENIA!

pozdrawiam

NYPEL
Nypel
Kontakt:

NYPEL MWEK

KUR*A JA JUŻ NIE MOGĘ TEGO CZYTAĆ NIE WIEM SKĄD BIERZE SIĘ W LUDZIACH TAKA ZAWIŚĆ. JA POPROSTU JEŻDŻĘ, A WSZYSTKIE TE OPINIE NA MÓJ TEMAT SĄ NIEPRAWDZIWE! NIGDY NIE UWARZAŁEM SIE ZA BOGA DIRTU SKĄD WAM SIE TO WZIĘŁO? NIGDY O SOBIE TAK NIE MÓWIŁEM I KUR*A JA SIE WOŻĘ??? JA PIE*DOLE SZKODA SŁÓW... PISZCIE CO CHCECIE JA WIEM JAKI JESTEM WIEDZĄ TO RÓWNIEŻ OSOBY KTÓRE MNIE NAPRAWDĘ ZNAJĄ!ONI WSZYSCY WIEDZĄ, ŻE NIE LUBIĘ JAK WY TO NAZYWACIE WOŻENIA. A WYBUDOWAĆ STOLIK W SZKLARSKIEJ ZDECYDOWAŁEM SIĘ DLATEGO, ŻEBY LATAŁO WIĘCEJ OSÓB I ŻEBY BYŁO BARDZIEJ BEZPIECZNIE! MIŁEGO DNIA!

NYPEL
siejezdzi!
Kontakt:

Post autor: siejezdzi! »

jou czy tym sie przejmujesz nypel ten co założył ten temat to jakiś lamusek a ci co mu wtórują nie lepsi,farejerstwo jest wszedzie,ale udeża w ciebie zwykle wtedy gdy coś osiągniesz nie?pozdro i szacunek eeeeeeeeeee
morze potrzeb przy którym bałtyk jest kałużą eee
Nypel
Kontakt:

NYPEL MWEK

WIELKIE DZIĘKI ZA WSPARCIE! SZACUNEK, DLA WSZYSTKICH DLA KTÓRYCH JAZDA NA ROWERZE JEST WAŻNIEJSZA NIŻ PIER*OLENIE GŁUPOT! PS. ZUPEŁNIE Z INNEJ BECZKI -

MAM DO SPRZEDANIA RAMĘ AUTHOR AGANG 16,5" CZARNA. JEŚLI KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY TO PODAJĘ MAILA DIRT@NYPELMTB.COM

JESZCZE RAZ POZDRAWIAM

NYPEL
ODPOWIEDZ