Nypel
Nie znam gościa osobiście więc jako do osoby nic do niego nie mam, sam latam hujowo, ale jeżdze z ludzmi którzy latają bardzo dobrze. A niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego nypla nie było w tym roku na zawodach na broodnie?? hmm, może dlatego że rok temu nie mógł przelecieć drugiego dirtu, bo pierwszy lądował na tylne koło poniewarz nie był w stanie się złożyć do lądowania na pierwszym bo lądowanie było zbyt pionowe. Dirt to też technika skakania, a nie tylko robienia tricków, te można równie dobrze robić do wody lub gąbek. wniosek z mojej wypowiedzi taki że najpierw trzeba się nauczyć ładnie skakać a potem trzaskać tricki.Jeśli Nypel bedzie tak walił tricki na ładnym rytmie to może i będzie najlepszy...
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Nie no słuchajcie bez przesady...Nie robmy z niego pozera i szpanera! Dobrze gosc jezdzi i to jest wazne, ale skoro uwaza ze rower do dirtu musi kosztowac 9 tysiecy to niech sie nie dziwi ze sam zaczynał i sam tez skonczy polski dirt jumping
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
dobra moze i nypel jest dobry itd i ma szanse sie rozwijac ale nie gadajcie ze zacheca młodych do dirtu poprzez gadanie ze rower do dirtu to 9 tys kosztuje bo tak naprawde to 900 zł kosztuje bmx uzywany na ktorym polatasz. ja kiedys jezdziłem na dirty teraz juz nie ale moze wroce ale jak widziałem go na brodnie w zeszłym roku to nie pokazał nic rozsadnego w porownaniu do reszty bo trzaskał no foota na pierwszej chopie a na drugiej słabo mu szło a do całego dirtu nie podchodził wogole. nie chce go krytykowac bo lepiej nie jezdze ale mogłby nad technika rytmu popracowac a nie nad widowiskowymi trickami do sesji zdjeciowych:/
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
-
- Kontakt:
NYPEL MWEK
Ta najlepsze jest to że wszyscy którzy tam piszą i mówią jaki jestem nawet
nigdy ze mną nie gadali! Spoko! Co do roweru to mówiłem ile kosztuje mój
rower a nie ile kosztuje przykładowy rower do dirtu. NIE PCHAM SIE NA SIŁE
DO TV ONI SAMI PODESZLI I MNIE POPROSILI O KRÓTKA ROZMOWĘ. JEŚLI CHODZI O
POCZĄTKI DIRTU MTB W POLSCE TO JAK BYŚ JEZDZIŁ DŁUŻEJ TO BYŚ WIEDZIAŁ, ŻE
WSZYSTKO ZACZĘŁO SIĘ W MILANÓWKU. A co do basenu to skaczą do niego osoby,
które go budowały! NIKT CI NIE BRONI WEŹ SIĘ DO ROBOTY I WYBUDUJ WŁASNY! A
CO DO SKAKANIA TECHNICZNYCH DIRTÓW TO NIE MAM Z NIMI PROBLEMÓW, LATAŁEM
NAWET HOPY NA MISTRZOSTWACH ŚWIATA W KOLONII. WTEDY NA BRÓDNIE MIAŁEM
PĘKNIĘTE MIĘŚNIE PROSTE BRZUCHA I LEDWO TRZYMAŁEM SIE ROWERU! A NA OSTATNIEJ
EDYCJI BRÓDNA NIE BYŁEM BO AKURAT WTEDY WRÓCIŁEM Z NIEMIEC PO 24H PODRÓŻY!
TAKA MAŁA RADA WIĘCEJ RÓB A MNIEJ PIERDOLENIA!
pozdrawiam
NYPEL
nigdy ze mną nie gadali! Spoko! Co do roweru to mówiłem ile kosztuje mój
rower a nie ile kosztuje przykładowy rower do dirtu. NIE PCHAM SIE NA SIŁE
DO TV ONI SAMI PODESZLI I MNIE POPROSILI O KRÓTKA ROZMOWĘ. JEŚLI CHODZI O
POCZĄTKI DIRTU MTB W POLSCE TO JAK BYŚ JEZDZIŁ DŁUŻEJ TO BYŚ WIEDZIAŁ, ŻE
WSZYSTKO ZACZĘŁO SIĘ W MILANÓWKU. A co do basenu to skaczą do niego osoby,
które go budowały! NIKT CI NIE BRONI WEŹ SIĘ DO ROBOTY I WYBUDUJ WŁASNY! A
CO DO SKAKANIA TECHNICZNYCH DIRTÓW TO NIE MAM Z NIMI PROBLEMÓW, LATAŁEM
NAWET HOPY NA MISTRZOSTWACH ŚWIATA W KOLONII. WTEDY NA BRÓDNIE MIAŁEM
PĘKNIĘTE MIĘŚNIE PROSTE BRZUCHA I LEDWO TRZYMAŁEM SIE ROWERU! A NA OSTATNIEJ
EDYCJI BRÓDNA NIE BYŁEM BO AKURAT WTEDY WRÓCIŁEM Z NIEMIEC PO 24H PODRÓŻY!
TAKA MAŁA RADA WIĘCEJ RÓB A MNIEJ PIERDOLENIA!
pozdrawiam
NYPEL
NYPEL MWEK
KUR*A JA JUŻ NIE MOGĘ TEGO CZYTAĆ NIE WIEM SKĄD BIERZE SIĘ W LUDZIACH TAKA ZAWIŚĆ. JA POPROSTU JEŻDŻĘ, A WSZYSTKIE TE OPINIE NA MÓJ TEMAT SĄ NIEPRAWDZIWE! NIGDY NIE UWARZAŁEM SIE ZA BOGA DIRTU SKĄD WAM SIE TO WZIĘŁO? NIGDY O SOBIE TAK NIE MÓWIŁEM I KUR*A JA SIE WOŻĘ??? JA PIE*DOLE SZKODA SŁÓW... PISZCIE CO CHCECIE JA WIEM JAKI JESTEM WIEDZĄ TO RÓWNIEŻ OSOBY KTÓRE MNIE NAPRAWDĘ ZNAJĄ!ONI WSZYSCY WIEDZĄ, ŻE NIE LUBIĘ JAK WY TO NAZYWACIE WOŻENIA. A WYBUDOWAĆ STOLIK W SZKLARSKIEJ ZDECYDOWAŁEM SIĘ DLATEGO, ŻEBY LATAŁO WIĘCEJ OSÓB I ŻEBY BYŁO BARDZIEJ BEZPIECZNIE! MIŁEGO DNIA!
NYPEL
NYPEL
-
- Kontakt:
NYPEL MWEK
WIELKIE DZIĘKI ZA WSPARCIE! SZACUNEK, DLA WSZYSTKICH DLA KTÓRYCH JAZDA NA ROWERZE JEST WAŻNIEJSZA NIŻ PIER*OLENIE GŁUPOT! PS. ZUPEŁNIE Z INNEJ BECZKI -
MAM DO SPRZEDANIA RAMĘ AUTHOR AGANG 16,5" CZARNA. JEŚLI KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY TO PODAJĘ MAILA DIRT@NYPELMTB.COM
JESZCZE RAZ POZDRAWIAM
NYPEL
MAM DO SPRZEDANIA RAMĘ AUTHOR AGANG 16,5" CZARNA. JEŚLI KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY TO PODAJĘ MAILA DIRT@NYPELMTB.COM
JESZCZE RAZ POZDRAWIAM
NYPEL