Rower dla poćzątkującego 13 latka ;]
Rower dla poćzątkującego 13 latka ;]
Witam was,
che kupic ramke jakby DH Fr oczywiscie nie za jakies 3 tys tylko do 800zł i dobrze jak by była z damperem ramka myslałem nad meria stone baker czy jak to tam jej leciało ale podobno to kupa poradzcie co bym miał kupic aha sprzet musi byc nowy
che kupic ramke jakby DH Fr oczywiscie nie za jakies 3 tys tylko do 800zł i dobrze jak by była z damperem ramka myslałem nad meria stone baker czy jak to tam jej leciało ale podobno to kupa poradzcie co bym miał kupic aha sprzet musi byc nowy
Zmieniłem post bo skumałem, że chodzi o samą ramke 
Za te pieniążki to amortyzowanej nowej co się nie popsuje szybko nie kupisz..
Ale ludzie potrafią robić różne rzeczy na hardtrailach, kwestia techniki.
Pomysl nad używaną, to nie jest wcale zła opcja.
Najlepiej zrobisz jak się dogadasz z lokalnymi doświadczonymi riderami, na pewno pomogą i kontakty mają.

Za te pieniążki to amortyzowanej nowej co się nie popsuje szybko nie kupisz..
Ale ludzie potrafią robić różne rzeczy na hardtrailach, kwestia techniki.
Pomysl nad używaną, to nie jest wcale zła opcja.
Najlepiej zrobisz jak się dogadasz z lokalnymi doświadczonymi riderami, na pewno pomogą i kontakty mają.
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Własnie wezcie pod uwage ze on ma 13lat :P
ile masz wzrostu? wez sobie lepiej pitbulla albo dm ds'a
ile masz wzrostu? wez sobie lepiej pitbulla albo dm ds'a
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt:
Dam wam linbk do tego dampera bo damper moge tez zamowic w sklepie bo sie pytałem :)http://www.allegro.pl/item241054392_fox ... tanio.html
Damper bym mogł kupic za 300zł tak mi powiedzieli ale według mnie to chyba troche za duzo ale jak myslicie powiedziałęm im dpokłądnie damper fox vanillia a on mi odpowiedział ze 300zł wszystko
Damper bym mogł kupic za 300zł tak mi powiedzieli ale według mnie to chyba troche za duzo ale jak myslicie powiedziałęm im dpokłądnie damper fox vanillia a on mi odpowiedział ze 300zł wszystko
no to tak, nie kupuj fulla za 800zł, lepiej kupic w miare dobrego sztywniaka niz gównianego fulla. Polecam Ci Pitbulla lub Bitcha, bedziesz naprawde zadowolony. Meride sobie odpusc bo to gowno, Sign jak na 1 fulla w sumie nie jest niby zly, ale mysle ze pierw lepiej kupic jakiegos małego sztywniaka. Mysle ze najlepiej bys zrobil kupujac nowego Pitbulla 14"
http://sstanikk.pinkbike.com/album/Freeride/