pytanie o poczcie polskiej
-
- Kontakt:
pytanie o poczcie polskiej
mam dziwne pytanie i chciałbym sie dowidziec jak dlugo moze isc kasiora przekazem pocztowym na adres domowy. bo wyslalem amorka w tamtem piatek i juz ponad tydzien czasu czekam. dzieki za odpowiedz.
Krzysztoff Niespecjalnie kwalifikuje mi się to do działu sprzęt....
Po wysłaniu paczki za pobraniem na kasę możesz czekać nawet koło 3 tygodni, w momencie gdy koleś odbierze paczkę np po 13 dniach, potem idzie z reguły max tydzień przelew/przekaz. Dlatego u mnie nie ma opcji przesyłki za pobraniem..
Po wysłaniu paczki za pobraniem na kasę możesz czekać nawet koło 3 tygodni, w momencie gdy koleś odbierze paczkę np po 13 dniach, potem idzie z reguły max tydzień przelew/przekaz. Dlatego u mnie nie ma opcji przesyłki za pobraniem..
jeśli chodzi o poczte polską to nic nie jest regulaminowo. Tydzień temu kupiłem "coś" i zostało to wysłane paczką ubezpieczona priorytetową w środe 06.09.07 czyli najpuźniej powinno przyjsć w sobote 08.09.07r. Niestety przyszło tydzień 12.09.07 puźniej ale nie paczka tylko awizo wystawione na 07.09.07. Żeby było śmieszniej byłem cały dzień w domu w dzień na który zostało wystawione awizo i listonosza z paczą ani nawet z awizo nie było. W dzień w który listonosz przyniósł awizo były osoby w domu które mogły odebrać paczke ale listonosz dał tylko awizo.
Wiem ze to troche zagmatwane ale taka prawda i to jest jedna z niewielu przykrych sytułacji przez to korzystam z kuriera
Wiem ze to troche zagmatwane ale taka prawda i to jest jedna z niewielu przykrych sytułacji przez to korzystam z kuriera