Podejżana aukcja
Podejżana aukcja
Opis jest kretynski wiec mocno mi śmierdzi. Komuś nie brakuje czegos podobnego? > http://www.allegro.pl/item240776138_row ... re_lx.html
Jak sprzedawałem rower to zrobiłem dwa zdjęcia z boku z jednej i drugiej strony i sprzedałem więc nie mów mi co trzeba robić. Może koleś ma tylko takie zdjęcia i tylko takie wstawił. Co do opisu? To jego sprawa czy wstawia opis czy nie. Proste że ciężej będzie mu to sprzedać bo mniej to wiarygodnie wygląda. Teraz znowu puścił aukcje tylko że 300zł taniej. Coś szybko schodzi z ceny. Myślę że koleś co sprzedaje nie ma pojęcia o rowerach.
-
- Kontakt:
wookie to wbrew pozorm nie jest zły pomysł bo wtedy moze jest szansa na to, że ktos swoj rower znajdzie.
Bo sry ale jak koles sprzedaje same drogie przedmioty ze złabymi opisami to raczej jest cos na rzeczy. Czy może po prostu bogaty kolega mu to wszystko oddał? Twoim zdaniem co jest bardziej prawdopodobne?
Bo sry ale jak koles sprzedaje same drogie przedmioty ze złabymi opisami to raczej jest cos na rzeczy. Czy może po prostu bogaty kolega mu to wszystko oddał? Twoim zdaniem co jest bardziej prawdopodobne?
to 2 , chociaz ja znam inne realia tzn siedze na allegro kilka lat i dobrze zdaje sobie sprawe ile jest ogatych dzieciakow albo starszych gosci co im wisi za ile cos sprzedadza , nie wiedza co sprzedaja , nie potrafia dobrze opisac , czesto robi to celowo a czesc faktycznie nie wiem , niektore aukcje sa podejrzane ale to nie ma sensu dawac za kazdym razem temt bo forum zawalone by bylo , a mysle ze kazdy komu skradli bike i ma net siedzi dzien w dzien na allegro i szuka , przynajmniej aj bym to robil na tyle ile by mi sil starczylo i checi
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
http://www.allegro.pl/item244075150_dar ... y_mat.html
a czy ta aukcja nie jest podejżana? Brak fot, sprzedawca podaje ze rama ma 1 cal w główce ;/ i ta cena troche dziwna... rama ma ponoć 1 rok
a czy ta aukcja nie jest podejżana? Brak fot, sprzedawca podaje ze rama ma 1 cal w główce ;/ i ta cena troche dziwna... rama ma ponoć 1 rok
www.bike.nets.pl - rozwijamy się ;]
jakos nie zabardzo szczegolnie ze pewnie nie chcialo Ci sie czytac opisu: "Główka ramy dostosowana do trzonu widelca o średnicy 28,6 mm" a 28,6mm to 1 1/8 cala... osobiscie widzialem z 40 aukcji w ktorych w ramce z danymi pisalo ze rama jest pod 1" a w opisie ze 1 1/8" ja nic dziwnego nie widze
ashes to ashes...