Nypel
co jak co ale dzieki temu piepsznietemu postowi ludzi zazdrosnych o wyczyny innych dowiedzialem sie o Monkey Campie, jak zobaczylem zdjęcia to zbladłem, panowie i panie tutaj obecni, czego zamiast najeżdżać bezsensu na siebie nie zebrfać sie jakoś i zrobić coś takiego w naszym popieposzonym kraju, byśmy wyjeżdzali wtedy wszyscy na wakacje na taki obóz i napewno bakflipy by sie sypaly jak z rękawa i przy okazji wszyscy dobrze by sie poznali i przestali by pi....ic takie głupoty. sczzerze to zawsze zazdroscilem pomyslowosci pepiczkom.
:::hardCore is Your eXit:::
-
- Kontakt:
macie racje wiekszosc ludzi z tego forum nigdy tak nei bedzie robil :( ... a chcialem zauwazyc ze jak na poziom swiatowego dj to nypel nie jezdzi az tak bardzo super super bo gdzie niegdie dziewczyny lataja lepiej ... ja nic nie chce mowic sam jestem **** i nic nie umiem ... ale tylko chcialem cos napisac bo temat jest wazny i ma az trzy strony ... no nic ...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273129
Ja proponuję zakończyć ten temat. Nypel jest jak dla mnie super i warto brać z niego przykład. I już mam dość *********** o basenie z pianką itp. Jak usłyszałem o czyms takim to sami chcemy zbudować coś takiego a nie gadamy, że on umie bo ma...I tak jak napisał bohater tego tematu:
Dość pierdolen*a więcej jazdy....
KONIEC
Dość pierdolen*a więcej jazdy....
KONIEC
eeeeee.....rower...
dubin - nawet jesli umie dzieki temu ze ma basen - no to po to go budowal zeby skaczac do niego sie uczyc :) i chwala mu za to cos robi... a to ze nie wpuszcza innych, to dobrze, niech se sami zbuduja :] tak to juz jest. potem bedzie : jemu dales a mi nie dasz? i tak 100 osob dziennie... dla kumpli ok - tych co mieli swoj wklad.
peace
kazdy robi to co lubi, czasem moze mu sie zdazyc ze palnie (dla innych brzmiace) cos glupiego, a ze przed tv... zdarza sie.
peace
kazdy robi to co lubi, czasem moze mu sie zdazyc ze palnie (dla innych brzmiace) cos glupiego, a ze przed tv... zdarza sie.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
ej, co wy kurde, nie jeździjcie po Nyplu, on na serio spoko. np. ostatni pozwolił mi do baseny skoczyć bo pomogłem mu w kartonie wyciąć profil jego chopy i w ogóle on dzięki tyemu wygrał normalnie w szklarskiej, a Ty RUDY to CO!?!? co ty sobie myślisz, wszyscy wiedzą że Nypel jest lepszy od ciebie a ty tylko udajesz, jak ja cie dorwe z kumplami za rok w szklarskiej to zobaczysz kurwa!!!!
-
- Kontakt:
z większością postów się niezgadzam popieram to co napisał nypel
umie juz dosyć durzo ale zaszokowało mnie to że w szklarskiej zrobił stoła prawdopodobnie identycznego jak u siebie na którym robił backflipa :]
na tej samej chjopie latali inni :| podczas zawodów
to tak jakby jaki ś kolo przyjechał i zrobił pod siebie trase downchill'ową :|
sam byłem świadkiem jak 3 kolesi poprawiło pikusne chopki na dole (taka sekcja 6 stolików ) poczym przyjechał koleś jakiś wiesiek na bmx i za 4 razem walnoł backflipa na stoliku długości rowero o wybiciu dopiero co zkończonym :]
on jakoś niemusiał mieć identycznej chopy żeby to wykręcić :|
wydało mi sie to dość żałosne
pozdro również dla ekipy sendziowskiej :)
umie juz dosyć durzo ale zaszokowało mnie to że w szklarskiej zrobił stoła prawdopodobnie identycznego jak u siebie na którym robił backflipa :]
na tej samej chjopie latali inni :| podczas zawodów
to tak jakby jaki ś kolo przyjechał i zrobił pod siebie trase downchill'ową :|
sam byłem świadkiem jak 3 kolesi poprawiło pikusne chopki na dole (taka sekcja 6 stolików ) poczym przyjechał koleś jakiś wiesiek na bmx i za 4 razem walnoł backflipa na stoliku długości rowero o wybiciu dopiero co zkończonym :]
on jakoś niemusiał mieć identycznej chopy żeby to wykręcić :|
wydało mi sie to dość żałosne
pozdro również dla ekipy sendziowskiej :)
-
- Kontakt:
ja mam pytanie. co nypel zrobil na tym zdjeciu po wjechaniu na ten mur ?
na fakie raczej nie odjechal bo jest niezbyt plynne przejscie z muru do ziemi wiec taka opcje ja odrzucam. o 180 stopni raczej tez sie nie obrucil bo w tej pozycji... srednio :/
hmm.... moze zrobil backflipa ;P
http://republika.pl/nypelmtb/images/PA240229xxx.jpg
na fakie raczej nie odjechal bo jest niezbyt plynne przejscie z muru do ziemi wiec taka opcje ja odrzucam. o 180 stopni raczej tez sie nie obrucil bo w tej pozycji... srednio :/
hmm.... moze zrobil backflipa ;P
http://republika.pl/nypelmtb/images/PA240229xxx.jpg
pokoj.