tania wiec to plus, na poczatek chyba okej bedzie. ale polecam pointa(sam mam wiec wiem):P
wszystko zalerzy od tego ile masz kasy na amor i hample!
ehhh te pieniadze:(
ja polecAMrogiej pani rame leader fox dragstar do tego amortyzator suntour duro i do tego hamulce black box do tego kola na obreczassz alex dm 24 i piasty north shore i szprychy dt champion 2.0 silver a reszta wedle uznania ( bym napisal ale nei mam sily )
drag jest idealny ja mam kilka dni po przesiadce z fulla i jest super
i mam zamiar doniego jescze dolozyc tak jak to przemooo znaczy lansu krol pisze suntura i blackboxa
suntura bede mial jutro wiec sie niedlugo fota pochwale
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
wohohoho dziewczyna na bike i to sie chwali i juz cie lubie ;];] spox by bylo gdybys smigala wyczynowo !! ;]
ja mysle ze narazie ci starczy drag ale mi sie nie po doba on za bardzo juz bym wolal pointaa... ale kazdy ma inny gust :D :D pozdro
Kup DESTROYERA JUMP zajebista ramka (znam gościa co robi te ramki i wiem ze się zna na tym) bo jak widzę POINTY I DRAGSTARY to mi się już żygać chce już chyba milion osób na tym jeździ
Rama nie wazna :-) Dziewczyna na dualowce zawsze wyglada szalowo :-)
drag star jest fajny bo mozna sobie kupic czerwona ranke :-)
Nie SLONIU? :-) a jak wszyscy wiedza czerwone biki sa najszybsze najlepsze i najwyzej skacza :-) :-) ;-)
A tak powaznie to na dragach i pointach i innych takich sie nie znam bo smigalem tylko na dragu osobiscie mi sie podoba 14 cali .
ALe specjaliscie od pointow i dragow napewno cos pomoga :-)
I dobrze ze jestes dziwczyna (witamy) bo by byla jatka :-)
A ja Ci polece rame Radon Dirt Jump,rama nie jest droga az tak bardzo, kosztuje 540zl.Dobrze sie prezentuje,mi sie zajebiscie podoba bo sam na niej jezdze ale jest naprawde godna polecenia.
na www.radon.of.pl jest wszystko, sa nawet testy tej ramy i zdjatka ale brak cen, 13.5 calowka kosztuje 540zl a 15.5 cala kosztuje 530zł,ja smigam na tej ramce juz dwa tygodnie i jest zajebista.jak cos to walic na gg do mnie 1222488
A więc kasy na ten rower torche mam =) o to sie nie martwie... martwie się jedynie co do ramy dolozyc, tak dla początkującego... A chcialabym trenować dh