Po 7 latach GT kończy współpracą z B. Lopes.
Brian dowiedział się o tym na targach Inter Bike. Jak sam powiedział
za bradzo nie wie co jest grane.
Ciekawe która firma go zgarnie na 08"
Jest sponsorowany jeszcze przez oakley'a. Wieść niesie, że duże szanse, że wyląduje w jednym teamie z cedriciem (też w oaklay jezdzi). Wyglądałoby to ciekawie bo wtedy commencal miałby chyba najlepszą reprezentacje na rynku obecnie(athertonowie,garcia, lopes)
commencal to byla by ciekawa propozycja dla lopesa. ramka do 4x commencal jest bombowa. nie wiecie czy moze bedzie dostepna w Polsce i ile ta przyjemnosc moze kosztowac /????
Louis niemieckie sklepy do nas pewnie wysyłaja wiec po co sie trudzic z Polskimi? Teraz są obniżki to tylko brać. Tak btw. Chodziło ci o 4x fulla czy ht? Strasznie mi sie te ich fulle podobaja.
Chrabał czy ty juz nie masz zupelnie poczucia humoru? Pochlastac sie mamy bo Lopes zerwal z GT czy na odwrót?
Autor zamiescil informacje, wpoiliśmy ja sobie, wiec mozna sobie pozartowac. Chyba ze Lopes wezmie sobie nasze komentarze do serca i zamknie sie w szafie. I wtedy z nikim nie bedzie juz współpracował, nawet z dartmoorem.
amen
EDIT:
a gratulacje przyjete
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
LouisSam sie nad tym fullem do dh zastanawiałem i pewnie bym juz na nim jeździł gdybym nie dostał dobrej ceny na lapierre. Ramka ba świetną geometrie i podobno jest bardzo stabilna w powietrzu. Do tego dochodzi to ze zawieszenie projektowane przy wspólpracy z BOS(niby jednozawias ale jednak). Do tego regulowany kąt i rozstaw osi(niezależnie).
Szczerze napaliłem sie jeszcze na furiousa ale może jak spełni sie mój przebiegły plan zarabiania 1mil $ dziennie to bede mógl sobie biki co pare chwil kupowac
johny intencją założyciela tematu była raczej dyskusja na temat tego gdzie wyląduje, a nie żarty na poziomie imprezki na polach mokotowskich.