premiera NWD8
-
- Kontakt:
btt jest na extremebits.org i jest do tego osobny topic juz a nwd8 cóż....nie wiem czym moze mnie ten film jeszcze zaskoczyc bo powoli możliwości człowieka sie wyczerpuja ale pewnie ze chętnie obejze, chocby po to zeby zobaczyc znowu te same mordy krecace to samo ale w inne scenerii i z innej perspektywy ;P tlyko jakim cudem dzień po premierze niektórzy z was mysla ze film bedzie w internecie odrazu? co kazdy sie łapie, wydaje 20 dolców i ripuje? nie, tak samo jak na premierą, raczej nie wpuszczaja z kamerami...zanim nwd pojawi sie na emule minie rok, jedyna nadzieja to torrent. Samo btt pojawiło sie na torrencie dopiero kilka dni temu chociaż premiera była kilka miesiecy temu (marzec bodajze).
No i własnie co z tym emule, widze ze nie ma serverów do których zawsze sie podpinałem...podrąze temat ;>
No i własnie co z tym emule, widze ze nie ma serverów do których zawsze sie podpinałem...podrąze temat ;>
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
głupie dziecko, moge się założyć o prawe jądro że niemasznestorek-pl pisze:PANOWIE I PANIE MAM!!!!!! OSTRA SIEKA!!!!!!!
www.dziecineo.prv.pl
Punx Not Dead !!!
-
- Kontakt: