rower do slope style ? jakie zmiany ?
-
- Kontakt:
Przedstawie wam rower ktory bym złożył do slopestyle-u gdybym miał fundusze.
Rama: Dc Akita
Damper: Metel RPA
Amor: Marzocchi 66 SL 1 ATA/ Z1 RC2 ETA
Koła: S-Type, DT Champion, Novatec, Schwalbe Table Top
Kiera: NS Districkt High
Mostek: Dartmoor Lazer/ Ns Quark
Siodło: Dartmoor Dirt Sitter
Sztyca: Dartmoor Barrel
Korba: Dartmoor React z napinaczem Boxguide
Support: Hard-Barr
Przerzutka tył: Sram SX5
Łańcuch: jakiś
Hamulce: Shimano 535
Manetka: Alivio
Czyli jednym słowem sprzet moich marzeń.
Rama: Dc Akita
Damper: Metel RPA
Amor: Marzocchi 66 SL 1 ATA/ Z1 RC2 ETA
Koła: S-Type, DT Champion, Novatec, Schwalbe Table Top
Kiera: NS Districkt High
Mostek: Dartmoor Lazer/ Ns Quark
Siodło: Dartmoor Dirt Sitter
Sztyca: Dartmoor Barrel
Korba: Dartmoor React z napinaczem Boxguide
Support: Hard-Barr
Przerzutka tył: Sram SX5
Łańcuch: jakiś
Hamulce: Shimano 535
Manetka: Alivio
Czyli jednym słowem sprzet moich marzeń.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
misiek112no comment człowieku podaje jego przykład ze amor wytrzymał katowanie na trudnym torze i nie rozlatuje sie przy x upie jak mowisz<lol2>widziałem jak go tak samo elvis katował i MIALEM tego amora przez jakis czas i tez nie oszczedzałem ponadto jezdzi na nim kupa osob w dircia jak chociazby papiez czy fuji wiec jak masz cos takiego mi tu pieprzyc to lepiej niepisz
http://mmorswin.pinkbike.com/
Pomyśl sobie 1200zł dajesz za nowego RC Pike 409 który potrzyma ci max dwa lata bez awarii a martzoki DJ chodzą bez awaryjnie nawet przez 4lata
Koleś który jeździ na FR2 po 1.5 roku rozsypał mu się ten pike.
I jeszcze na dodatek amorek do slopstyle z aluminiową rurą sterową
, w modelach RC albo marcokach do fr montowane są rury ze stali 
Jeszcze zauważ że do slopstyle Pike będzie za miękki.

Koleś który jeździ na FR2 po 1.5 roku rozsypał mu się ten pike.
I jeszcze na dodatek amorek do slopstyle z aluminiową rurą sterową

Jeszcze zauważ że do slopstyle Pike będzie za miękki.
-
- Kontakt:
za 900zł mozna nowki kupic było rok temu jak ja kupowałem.mowa pozatym jest ogolnie o amorze a nie o 409.dobijanie mozna zlikwidowac sprezynami chociaz nie jest i tak złe.Gola jezdzi na 454 swietnie działajacym piku elvis to samo to bardzo mocny amor a rozwalic to sie wszystko da i porozwalali dj jest duuuuzo wiecej peknietych a z tych lepszych to dopiero od 2006 poza tym dj wazy 3kg a pike 2.300niecałe a jak wszyscy wiemy w slopestylu waga jest wazna.454 wazy nawet ponizej 2kg a co do aluminiowych rur to sam mam w 66 swoim takowa i nic sie jej niedzieje po takiej ilosci dziobakow i wogle jak rower spadł nieraz kolem pionowo do ziemi.
http://mmorswin.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no kolego to ci powiem ze pieprzysz glupoty.za 900zł mozna nowki kupic było rok temu jak ja kupowałem.mowa pozatym jest ogolnie o amorze a nie o 409.dobijanie mozna zlikwidowac sprezynami chociaz nie jest i tak złe.Gola jezdzi na 454 swietnie działajacym piku elvis to samo to bardzo mocny amor a rozwalic to sie wszystko da i porozwalali dj jest duuuuzo wiecej peknietych a z tych lepszych to dopiero od 2006 poza tym dj wazy 3kg a pike 2.300niecałe a jak wszyscy wiemy w slopestylu waga jest wazna.454 wazy nawet ponizej 2kg a co do aluminiowych rur to sam mam w 66 swoim takowa i nic sie jej niedzieje po takiej ilosci dziobakow i wogle jak rower spadł nieraz kolem pionowo do ziemi.
dj i pike pękaja jak ktos jezdzic nie umie, moim zdaniem nie ma takiego amora ktory nie peknal. dj nie wazy 3kg tylko 2,8kg ze stalowa sterowka. pike 454 nie schodzi ponizej 2kg, wez tez pod uwage to ze ma sterowke alu
dj jest do dirtu i streetu a pike enduro/all mountain i lajtowy freeride wez tez to pod uwage