[waw] nowy pomysł
[waw] nowy pomysł
proponuje zasiac w naszym miescie jakis freeride. mozna by sie podzielic, tak aby kazdy byl odpowiedzialny za czesc projektu. potrzeba osob do usypywania gór, kolejnych do sadzenia drzew, kamieni i formowania korzeni z modeliny..
osoby zainteresowane prosze o kontakt...
ps- nudno w tym plaskim i smutnym jak ***** miescie
osoby zainteresowane prosze o kontakt...
ps- nudno w tym plaskim i smutnym jak ***** miescie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja bym cos chetnie pokombinowal... moze w okolicy wielblada cos zrobic? tam sie tak ludzie nie kreca poza tym juz sie przyjelo iz tam jezdza rowerzysci wiec moze nie rozpieprza. poza tym mozna by snowbordowke wyprofilowac. mi sie podoba taka inicjatywa :)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
witraj warszawska wiaro! kojarzycie moze gore kalwarie? to jest moja wioska. mamy tu z braciakiem obczajona zajebista miejscowe, na starym torze MXowcow, na skarpie, w drzewach, zero ludzi. tylko problem jest, bo w dwie osoby ciezko cokolwiek zbudowac niestety, teren ma pareset metro kw powierzchni i jestr poprostu wymarzony do budowania trasek frirajdowych. wiec jakby ktos chial pomuc to zapraszam!! wiem ze z dojazdem moze byc problem, ale autobusem chyba daloby rade...
wiec czekam na deklaracje!!! ;)
wiec czekam na deklaracje!!! ;)
BEZOWIAK www.republika.pl/bezowiak -nasz klubik
Re: [waw] nowy pomysł
zrob sobie ostre koło, to sie nie bedziesz nudził :-)
Ej man dobry pomysł tylko gór tu nie ma!!! Chyba żeby coś wymyślić z drugiej strony kazoory albo na górce szczęśliwickiej (podjazd krzesełkami :D) trzeba by tu coś wymodzić tylko zazwyczaj nawet jak plan jest to ludzi nie ma ale jak będzie jakiś sensowny pomysł to pomoge of course! Dla dobra lansu :P
Peace
Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
A ja kiedys wyczytalem w takiej zajebistej gazetce Super eXpress ze na gorce szczesliwickiej ma byc tor dualowy zrobiony, tylko ze jakos go tam nie widze. A jeszcze jak sie za to miasto wezmie bez porozumienia z bajkerami to wyjdze pewnie 10 hop o takim ksztalcie _/\_ z ladowaniem na plaskim, niewiem dlaczego ale ten tor tak bedzie pewnie zrobiony. CO innego gdyby za taki tor wziela by sie jakas ekipa bajkerow bo skoro o takim pomysle pisali to gdyby sie jacys bajkerzy zglosili gdzie trzeba to moze by jakies pozwolenie dostali i jakas kopare od miasta, bo na tej gorce miejsce jest zajebiste, daloby sie tam zrobic najwiekszy tor 4crosowy w polsce + kilka dirtow.
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
mam git pomysla co mozna zrobic na skarpach(tam gdzie laweczka itp) zrobic maly tor. profile usypac fale itp z jednego dropa na profill potem fale i na laweczke i a dole dirt stolik albo cus takiego:) ogulnie duzo zakretow rzy duzej predkosci:)
tylko nie wiem czy by nam dali park w centrum miasta troche przemodelowac, jakby co to h im w de. postawi sie 'ich' przed faktem dokonanym:P
tylko nie wiem czy by nam dali park w centrum miasta troche przemodelowac, jakby co to h im w de. postawi sie 'ich' przed faktem dokonanym:P
odrzuc strach... spelnij marzenia...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: